FOTBAL  »  Superliga  »  LANSARE

Dinamo a lansat azi o aplicaţie mobilă destinată fanilor: "În returul campionatului vom rezolva şi problema clasamentului. Nu vom mai fi pe a doua pagină a aplicaţiei" :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 28 ianuarie 2015 18:47

Dinamo a lansat azi o aplicaţie pentru suporteri, "FC Dinamo Bucharest Official", în cadrul unei conferinţe de presă, urmată de o întîlnire cu suporterii pentru poze şi autografe.

La evenimentul ce a avut loc la Băneasa Shopping City au participat managerul general Daniel Stanciu, managerul sportiv Ionel Dănciulescu şi jucătorii Marius Niculae, Marius Alexe, Valentin Lazăr, Ştefan Bărboianu, Dorin Rotariu şi Kamil Bilinski.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din iTunes sau PlayStore.

"Această aplicaţie e binevenită, pentru că avem nevoie ca suporterii să fie aproape de noi. Am butonat-o, e uşoară, nu e ceva complicat. Mi se pare genială şi sper ca suporterii să intre în contact cu noi prin intermediul acestei aplicaţii"
Marius Niculae

"Este o aplicaţie frumoasă, îmi place, e un lucru foarte bun pentru suporteri să urmărească echipa noastră. Sper să o folosească cît mai mulţi suporteri. În returul campionatului vom rezolva şi problema clasamentului. Nu vom mai fi pe a doua pagină a aplicaţiei în clasament"
Dorin Rotariu 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
vasy86le
vasy86le  •  28 Ianuarie 2015, 23:50

Ok, dupa ce se va rezolva problema in clasament si Dinamo nu o sa mai fie pe a doua pagina a aplicatiei, o sa mi-o descarc si eu :)

bodyoflies
bodyoflies  •  28 Ianuarie 2015, 19:38

Aplicația se miscă foarte foarte greu și nici măcar nu imi pot crea cont...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close