FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a mai perfectat un transfer » Mendy rezolvat, se-ncearcă Sauvadet

Mendy a fost adus întrucît titularul postului de fundaș stînga, Mușat, e la final de contract cu Dinamo și n-a semnat încă prelungirea
Mendy a fost adus întrucît titularul postului de fundaș stînga, Mușat, e la final de contract cu Dinamo și n-a semnat încă prelungirea

Articol de - Publicat marti, 11 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 11 iunie 2013 01:18

Fundaşul stînga senegalez a efectuat vizita medicală şi şi-a dat acordul să semneze cu ”cîinii”. Atacantul francez e liber de contract, iar dinamoviştii vor să profite de situaţie.

Dinamo are deja acordul de transfer a 7 jucători noi pentru acest mercato, iar ieri a mai rezolvat încă unul: fundaşul stînga Gaston Mendy. Roş-albii l-au mai dorit în două rînduri pe senegalezul în vîrstă de 27 de ani. Mendy a trecut vizita medicală şi se pregăteşte să-şi pună iscălitura pe un contract pe două sezoane. El va fi prezent lunea viitoare la reunirea lotului. Va cîştiga 3.500 de euro pe lună, însă, în funcţie de numărul prezenţelor sale pe teren, îşi poate mări salariul.

Oficialii din Ştefan cel Mare iau în calcul şi achiziţionarea lui Florent Sauvadet, atacantul francez de 24 de ani care şi-a încheiat acordul cu Petrolul. Fotbalistul a impresionat în tricoul "lupilor", a marcat golul victoriei în meciul direct cu Dinamo, scor 2-1, însă, din cauza unei grave accidentări, nu i s-a mai prelungit angajamentul la Ploieşti. E liber de contract şi aşteaptă oferte, luînd în calcul şi varianta de a reveni în Liga 1, cu toate că speră să semneze un acord în Franţa.

La prahoveni avea un salariu de 3.500 de euro pe lună, "cîinii" vor să-i ofere 5.000 de euro la care să adauge diverse bonusuri de performanţă.

Continuă sau înapoi pe Bega?
Şefii dinamovişti au în plan varianta de a continua cu Cristi Scutaru şi cu Mircea Axente, fundaşul şi atacantul fiind chemaţi lunea viitoare la discuţii directe cu conducătorii.

Pentru ca jucătorii să continue cu roş-albii trebuie să accepte scăderea salariului de 8.000 de euro pe lună, în ambele situaţii. Dacă vor rezilia acordurile cu "cîinii", Scutaru şi Axente au varianta de a merge la ACS Poli Timişoara, apărătorul fiind şi pe lista Viitorului Constanţa.

7 meciuri a jucat Mendy în primăvară pentru U Cluj, dintre care 6 ca titular

3 goluri a marcat Sauvadet pentru Petrolul în 10 partide, în campionat şi în Cupă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  11 Iunie 2013, 22:48

si dece nu l'ar tine petrolul pe sauvadet ?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Iunie 2013, 18:06
Postat de agb87 pe 11 Iunie 2013, 15:22

=)) se insearca! de unde, frate sa aiba bani low-budget dinamo de Sauvadet?:))

Amice, nu mai da pe afara de inteligenta, daca nu era Walter cu ingineriile financiare, va bateati cu Chimia Brazi si Corona ! Niciodata Consiliul Local , nu o sa poata sustine o echipa la un nivel asa mare, cu tot stadionul lor cu tot ! Cred ca ai uitat repede ce era Petrolul inainte de Walter ! Capra poate sa stea ca si numele, ca nu are cum sa aduca atatia bani ! La Dinamo este un club privat 100 % , mai mult, platim si utilitatile , chiria si restul pe Dinamo ......asa ca roaga-te sa ramana ala pe acolo sa nu il ascunda DNA-ul !!!!

reddogsv
reddogsv  •  11 Iunie 2013, 15:59
Postat de redsef2005 pe 11 Iunie 2013, 13:18

Confirmi încă o dată (deşi nu mai era deloc nevoie!) că steliştii sunt analfabeţi. Nici cu mintea nu staţi deloc bine, din moment ce nici nu înţelegeţi ce vă citeşte şi vouă, din milă, cineva... E foarte clar articolul, prost să fii să nu înţelegi! MENDY e fundaşul stânga senegalez la care se face referire, Sauvadet e atacant, exact aşa şi spune autorul. Roagă pe careva să îţi mai citească o dată articolul, de preferinţă nu tot un stelist ca tine, că nu faceţi nici o brânză aşa...

Astia au pana si mintea din branza! Dar daca nu se dau interesanti nu au ,,farmec''

Vezi toate comentariile (52)
Comentează