FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo poate profita de planurile lui Reghecampf » Are hârtie că poate pleca, iar „câinii” îl vor!

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 19:54 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 20:22

Dinamo îl poate aduce pe Antoni Ivanov (26 de ani), mijlocașul celor de la CS Universitatea Craiova, care nu mai e în planurile lui Reghecampf, însă tratativele sunt îngreunate de partea financiară.

Dinamo speră să ducă la bun sfârșit, în această săptămână, transferurile cu care să lupte pentru salvarea de la retrogradare. Roș-albii sunt blocați, momentan, de faptul că n-au reușit să rezolve plecările preconizate la începutul lui 2022. 

Episod neștiut din mandatul lui Rednic: „Tu ce cauți la antrenament? Pleacă!”
Dinamo
Episod neștiut din mandatul lui Rednic: „Tu ce cauți la antrenament? Pleacă!”

Nu s-au materializat acorduri de adio cu Nica, Dudea, Espinosa, Kainourgios, Țîră și Nunic. Roș-albii au reziliat doar cu Andre Pinto, 32 de ani, o mutare benefică, având în vedere că lusitanul avea un salariu lunar de 8.000 de euro.

„Gloanțe” irosite de Dinamo

Flavius Stoican a cerut jucători în toate cele trei zone centrale ale echipei. Pentru postul de mijlocaș atenția este sporită, iar până acum „câinii” n-au avut șansă. Kamer Qaka a ales Ungaria, după ce-și dăduse, inițial, acordul, apoi Jonathan Rodriguez preferă, încă, să se antreneze în afara lotului lui CFR Cluj, pentru 17.000 de euro/lună, decât să vină în Ștefan cel Mare și să riște apostrofările tribunei. 

Dinamo mai este cu ochii pe Denis Ventura și Bautista Cascini de la Clinceni, dar a inițiat tratative și cu Antoni Ivanov, unul dintre jucătorii care nu mai fac parte din planurile de viitor ale celor de la CSU Craiova.

Ivanov are foaie de la CS Universitatea Craiova 

Conform informațiilor GSP.ro, roș-albii au dialogat cu impresarul fotbalistului, mai ales că bulgarul are o dezlegare din partea clubului din Bănie cum că poate trata cu oricine e dispus să-l achiziționeze cu 50.000 de euro, sumă plătită în tranșe, act valabil până pe 15 ianuarie. 

Dinamo poate profita de planurile lui Reghecampf » Are hârtie că poate pleca, iar „câinii” îl vor!
Antoni Ivanov

Dinamo îl vrea pe Ivanov, bulgarul ar fi de acord să vină în Ștefan cel Mare, doar că la mijloc sunt banii. Lipsă, întrucât mijlocașul de 26 de ani ar trebui să-și mai ajusteze și salariul lunar, el câștigând în jur de 10.000 de euro la alb-albaștri. Dacă fotbalistul ar fi dispus la unele concesii, mai rămâne de rezolvat problema cu suma solicitată de către olteni. Se ia în calcul și varianta împrumutului. 

9 meciuria adunat Ivanov în tricoul oltenilor în actuala ediție, bifând doar 36 de minute în ultima luna oficială din 2021

VIDEO Promisiunile făcute de Stoican și Răducioiu, în momentul prezentării oficiale la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Probleme cu transferul lui Sorescu în Liga 1 » Cum arată contractul cu Dinamo

Dinamo a declanșat isterie în Liga 1: „Nu ne mai contactați jucătorii!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
creeperno115
creeperno115  •  10 Ianuarie 2022, 22:46

Tu traiesti intr-o lume care nu exista!

dvd1
dvd1  •  10 Ianuarie 2022, 14:07

stati linistiti ca Dinamo nu are de ce si de la ce sa profite. Dinamo nu mai exista. Nu vine nimeni la Dinamo

paolo19
paolo19  •  10 Ianuarie 2022, 13:45

Echipa înregistrată în acte, oficial, cu numele de fc coaforul, nu are bani nici de salarii în rate. Plinurile de benzina s-au terminat și alea, după cum zice Torje.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează