FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo are nevoie de 6 milioane € urgent!

Fotomontaj Dan Bucur
Fotomontaj Dan Bucur

Articol de - Publicat marti, 31 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 30 mai 2011 21:34

Roş-albii încearcă să-şi vîndă cît mai repede unul dintre "briliante", întrucît clubul e înglodat în datorii uriaşe către stat, jucători, foşti acţionari şi bănci

Dacă nu reuşeşte să-i dea pe bani buni pe Gabriel Torje sau pe Marius Alexe, cel mai bine cotaţi fotbalişti din lot, conducătorii lui Dinamo trebuie să facă un nou împrumut bancar pentru a evita colapsul financiar. Salariaţii clubului sînt neplătiţi de luni de zile, iar unul dintre ei a dezvăluit pentru Gazetă de ce roş-albii traversează cel mai greu moment din ultimii ani. Iată care sînt cele mai stringente datorii ale lui Dinamo:

1. 800.0000 de euro reprezentînd impozite către stat, sumă ce trebuie achitată la începutul lunii iunie.

2. 700.000 de euro restanţe către propriii jucători, unii dintre ei fiind neplătiţi de mai bine de trei luni!

3. 2,5 milioane de euro constituind un credit la Banca Italo - Romena.

4. 2 milioane de euro pe care Vasile Turcu trebuie să le primească pînă la finalul lunii iulie. Plata către fostul acţionar a mai fost amînată în două rînduri.


5 milioane de euro este preţul cerut de Dinamo pentru Torje, mijlocaş aflat pe lista celor de la Lokomotiv Moscova, Zenit, Lille şi Hamburg

300.000 de euro trebuie să mai primească roş-albii de la Karlsruhe, în contul transferului lui Andrei Cristea


100.000 € lui Pekarici
Pe lîngă milioanele de euro datorate, roş-albii trebuie să-i mai plătească şi fostului fundaş Nino Pekarici în jur de 100.000 de euro pînă la mijlocul lunii iulie. În iarnă, Dinamo s-a înţeles cu sîrbul de 28 de ani să rezilieze contractul pentru 200.000 de euro, altfel roş-albii ar fi trebuit să-i suporte contractul de 150.000 de euro pe sezon timp de încă doi ani şi jumătate!

"Depuneţi-vă memorii!"
Fotbaliştii sînt cel mai supăraţi în situaţia actuală. Unii nu au mai fost plătiţi de trei luni, iar Emilian Dolha a bătut toate recordurile: n-a mai încasat nici un cent din noiembrie anul trecut! Mai mulţi jucători s-au dus zilele trecute pentru o discuţie cu unul dintre oficiali, răspunsul acestuia lăsîndu-i mască: "Depuneţi-vă memorii dacă vreţi, momentan nu avem cu face plăţi!".

Pulhac şi Niculae pot aduce şi ei bani
Marius Niculae şi Cristi Pulhac şi-au terminat aventurile în Grecia, respectiv Spania, şi redevin dinamovişti. "Cîinii" vor însă să le găsească noi angajamente şi să încaseze ceva bani de pe urma lor. "Săgeată" ar putea ajunge la Anorthosis Famagusta (Cipru), iar Pulhac are variante din liga a doua spaniolă, dar şi din Rusia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
calinescu_
calinescu_  •  03 Iunie 2011, 17:17

CE BINE ERA DACA "MARELE" ANTRENOR ANDONE CISTIGA CAMPIONATUL !!!!!!!! DAR EL II DA PE HELDER , PE PULHAC ,PE N'DOYE , PE MARIUS NICULAE SI ANDREI CRISTEA SI FACE O APARARE DE RAHAT !!!!!! PAI MAI BAIETI , FUNDASII IS CEI MAI IEFTINI DINTRE FOTBALISTI !!!!!! CU INCA DOI FUNDASI DE CALITATE PLUS CEI AMINTITI DINAMO TREBUIA SA CISTIGE LA PAS CAMPIONATUL ........ DAR ANDONE , CARE NU STIE NIMIC , FACE PE FILOZOFUL SI PRINDE CU MARE NOROC LOCUL 6 ........ DACA ACEST PSEUDO-ANTRENOR MAI RAMINE , VOM TERMINA PE 10 LA ANUL .....

kitty_uivar
kitty_uivar  •  01 Iunie 2011, 11:02

si atunci cum or luat licenta??? imi spune si mie cineva??? daca retrogradati timisoara veti vedea ca nu veti mai avea audienta si stadioanele vor fi din ce in ce mai goale..pt un fotbal de kk nu ma mai uit in viata mea la liga asta plina de mizerii.. eu zic sa va faceti voi in bucuresti un campionat separat si sa luati titlu in fiecare an..si sa ne lasati pe restu sa jucam si noi un fotbal acolo..atat cat putem..ok?

aureliano08
aureliano08  •  31 Mai 2011, 16:39
Postat de alpin pe 31 Mai 2011, 10:35

6 milioane nu face tot clubul Dinamo!

ca steaua face

Vezi toate comentariile (39)
Comentează