FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo cere ajutor de la Il Luce pentru a-l împrumuta pe Daminuţă pînă în iarnă

Cristian Daminuta, Daminuta, Dinamo
Cristian Daminuta, Daminuta, Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

Dinamoviştii apelează la Mircea Lucescu pentru a-l convinge pe Moratti, patronul Interului, să-l lase pe Daminuţă împrumut pînă în decembrie

"Cîinii" au purtat din nou tratative cu Interul pentru Daminuţă. N-au ajuns la un consens şi au fost nevoiţi să apeleze la Mircea Lucescu pentru a discuta cu patronul Interului, Massimo Moratti. Il Luce, bun prieten cu italianul, îi poate ajuta pe "cîini" să-l folosească pe stoper un an.

Iniţial, Dinamo se înţelesese asupra împrumutului fundaşului de 19 ani pe o perioadă de un sezon, cu opţiune de transfer definitiv. Italienii s-au răzgîndit apoi, transmiţînd că sînt de acord cu transferul temporar, dar numai pentru 6 luni. "Daminuţă va rămîne sută la sută la Dinamo, indiferent de perioada împrumutului. Dar Lucescu poate obţine un acord pe un an", a zis unul dintre acţionari.

3 meciuri a jucat Cristian Daminuţă pentru Modena, în Serie B, în ultimele 6 luni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  18 Ianuarie 2010, 07:43

Baa daca trebuia sa va agitati asa ,trebuia sa va dati tot interesu ptr a veni ando ca sa pregateasca lotul si ekipa ptr la anul sa puteti lua titlul asa nu stiu de ce va agitati cu paraipan asta pentru ca dupa mine lucica goian este mai bun ..cred ca a demonstrat in tur si in europa league ....DECI voi antrenor nu aveti ba ...o sa va convingeti de asta in primele 5-6 etape din retur si atunci o sa va dati cu capul de toti peretii....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează