FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-3

DINAMO - CFR CLUJ 0-3 // Moș Penedo face cadouri » Panamezul, portarul perfect pentru adversarii lui Dinamo

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 10:51

Jaime Penedo, panamezul de 37 de ani al "câinilor", e portarul perfect pentru adversarii lui Dinamo. După ce a fost slab și contra Viitorului, 1-4, s-a făcut de râs luni seara la primul gol din înfrângerea cu CFR Cluj, 0-3.  

Dinamo s-a chinuit să-l păstreze pe Jaime Penedo pentru încă un sezon. Negocierile intense au păstrat în poarta "câinilor" un goalkeeper de 37 de ani care arată ca și cum s-ar fi retras deja din activitate.

Rar mai apără ceva și atunci când intervine bine oricum nu mai contează, că el "contribuise" deja la reușitele adversarilor.

Golul cu care a deschis scorul CFR a constituit încă un moment penibil pentru Penedo. Adrian Păun a avansat pe stânga, după ce primise mingea dintr-o respingere slabă a lui Katsikas. Mihai Popescu l-a întâmpinat pe Păun, dar a evitat să-l atace, de teamă să-l faulteze și să producă un penalty.

Extrema de la CFR și-a făcut loc pe lângă Popescu și a ajuns aproape de linie, paralel cu poarta. De acolo a scurs balonul pe colțul scurt. Penedo lăsase colțul descoperit, a căzut și a condus mingea cu privirea până în plasă.

"Întotdeauna e de vină portarul, când se primește un asemenea gol", a comentat Daniel Pancu la TV DigiSport, în pauza meciului. După ce a greșit decisiv, portarul a primit și banderola de căpitan, după pauză! Ieșise Nistor și a trebuit pasat rolul de căpitan.

Nu constituie o excepție gafa panamezului, a devenit o obișnuință prestația lui slabă. În derby-ul cu FCSB din tur a luat gol de la Florinel Coman direct din corner. A fost slab și în etapa trecută, cu Viitorul, doar că a mai salvat imaginea cu un penalty scos spre final, când dobrogenii conduceau deja cu 4-1.

9.000 €constituie salariul lunar al lui Penedo. Contractul lui va expira la 30 iunie 2019, când are de gând să se retragă din fotbal

Citește și: Rednic și penibilii lui: antrenorul și 3 dinamoviști, cei mai slabi în rușinea cu CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
mosvasile
mosvasile  •  05 Decembrie 2018, 15:47

El i-a salvat in meciurile cu Chiajna si Gaz Metan, dar in meciul cu Viitorul a fost spectator la golul lui Ianis Hagi-nici nu a asezat bine zidul!La primul gol al CFR, s-a asteptat ca adversarul sa centreze, dar Paun a lovit mindea cu spitul-din greseala-si a iesit un gol norocos pentru clujeni!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  05 Decembrie 2018, 15:44

Greseste si Penedo, e clar. Dar hai sa vedem cum si de ce a ramas in situatie de 1 la 1 cu Paun. Si daca e sa fim onesti, sa spunem si ce a facut bine, gen parada aia extraordinara din prima repriza la lovitura de cap a lui Tucudean.

gigigibonul
gigigibonul  •  05 Decembrie 2018, 13:17

Fesnic cred ca era mai bun la acest meci! Fluiera invers ca la Ovidiu!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează