FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO

Noi absențe la Dinamo pentru meciul cu CFR Cluj » Doi jucători nu au voie să joace

Jonathan Rodriguez (în roșu) a fost boom-ul transferurilor dinamoviste în iarnă, dar nu a impresionat în cele 6 meciuri de până acum // FOTO: Imago
Jonathan Rodriguez (în roșu) a fost boom-ul transferurilor dinamoviste în iarnă, dar nu a impresionat în cele 6 meciuri de până acum // FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 04 martie 2022 08:56 / Actualizat vineri, 04 martie 2022 09:14

CFR Cluj a permis împrumutul lui Jonathan Rodriguez și Dusan Celar în Ștefan cel Mare, cu condiția ca aceștia să nu joace contra echipei lui Petrescu, astfel că Dinamo mai adaugă doi indisponibili la seria uriașă de absenți. 

  • CFR Cluj – Dinamo se joacă duminică, de la 17:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, DigiSport și TV TelekomSport

Dinamoviștii nu-și pun mari speranțe în privința deplasării de la Cluj Napoca, pentru ultima etapă a sezonului regulat, cu CFR, având în vedere potențialul echipelor. 

„Câinii" nu au nicio victorie în deplasările actualei ediții, iar Flavius Stoican este măcinat atât de gânduri personale - suporterii îi cer din nou demisia -, cât și de problemele de lot, în preajma startului play-out-ului. 

Dinamo e KO în apărare! 3 titulari au șanse mici să joace cu CFR Cluj
DINAMO
Dinamo e KO în apărare! 3 titulari au șanse mici să joace cu CFR Cluj

12 eșecuriși două remize au strâns cei de la Dinamo în deplasările sezonului

Dinamo are absențe importante în meciul cu CFR Cluj

Stoican are, practic, o echipă întreagă indisponibilă. Pe toate posturile. Figueiredo, Patriche, Jovanovici, Rici Grigore, Mihaiu, Ivanov, Azankpo și Ivanovski sunt accidentați, se speră recuperarea lui Răuță și Matei. Alți doi fotbaliști ies și ei din discuție pentru etapa cu formația lui Dan Petrescu. 

Împrumutați din Gruia până la finele sezonului, Jonathan Rodriguez și Dusan Celar nu vor putea fi folosiți duminică, întrucât există o clauză în angajamentul semnat la începutul anului vizavi de imposibilitatea ca mijlocașul și atacantul să evolueze contra "feroviarilor". 

Așa a fost și cu Itu

Cei de la CFR se asigură mereu, în astfel de situații, ca jucătorii pe care îi împrumută la alte formații să nu evolueze contra lor. 

Așa s-a petrecut și în ediția de toamnă, când l-au transferat temporar pe Cătălin Itu la gruparea din Ștefan cel Mare, iar mijlocașul a fost spectator, la vremea respectivă, la meciul din tur, 3-0 pentru ardeleni.

3-0a fost ultima victorie a lui Dinamo în Gruia, în primăvara lui 2017, când formația antrenată de Cosmin Contra avea speranțe la titlu

4 victoriiconsecutive a strâns CFR Cluj, după o serie de 4 remize la rând, în 2022. Succesele ardelenilor au fost toate la limită

Șansa lui Eșanu

Accidentarea lui Figueiredo îi permite lui Mihai Eșanu, 23 de ani, să revină în formula de bază. De-abia revenit în meciul cu Sepsi (1-3) pe banca de rezerve, românul va fi titular în Gruia, în premieră în 2022.

 Și el revine după probleme medicale, s-a accidentat într-un amical cu Mioveni, primul meci al anului curent, suferind o fractură la deget. Eșanu are o medie îngrijorătoare, 2 goluri încasate pe meci, 26 în 13 etape. Eșanu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo în primăvara lui 2021, când echipa s-a salvat de la retrogradare. 

5 punctea adunat Dinamo în 2022, golaveraj 8-19

VIDEO Cornel Șfaițer, despre situația dramatică de la Dinamo: „M-a surprins în același fel ca războiul din Ucraina!”

Citește și: 

Stoican vs. Rednic și Bonetti » Cum arată Dinamo după 8 etape cu noul antrenor

Mulți, dar slabi! Cine sunt jucătorii care au dus-o pe Dinamo în cel mai jos punct din istorie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
sabaton_
sabaton_  •  04 Martie 2022, 12:54
Postat de fcsbesteaua pe 04 Martie 2022, 11:22

Dinamo n-a primit hartia de la comisii,ca a fost scapata si anul asta de retrogradare? Adtia joaca degeba....daca nu mai castiga nici un punct pana la final,tot ii salvaza comisiile!

Ai inviat prostea ?? Gata boceala ???

dora
dora  •  04 Martie 2022, 11:59

Cei 2 jucatori - mai ales Celar - oricum sunt in plus la Dinamo. Că doar nu i-au pus degeaba pe liber cei de la CFR.

doubleti
doubleti  •  04 Martie 2022, 11:39

Nu am sa inteleg nicodata manevrele astea perverse pe care le practica unele echipe: sa-i iei dreptul la munca unor jucatori. Pai bai cfr-ule, daca ai valoare pe bune, joci si impotriva jucatorilor imprumutati. Sau va e frica de razbunarea lor pentru modul in care au fost tratati? Asa au facut si la meciul cu Voluntari. Craioava l-a avut imprumutat acum 2-3 pe Bic la Chindia si i-a dat voie sa joace impotriva ei. La meciul respectiv scorul a fost 1-1, meci jucat la Ploiesti si golul a fost marcat de Bic. S-a suparat cineva? NU, pentru ca era dreptul baiatului sa joace. Probabil ca, cu acel 1 pct (2 injumatatite = 1), Craiova putea castiga titlul in acel an. Dar asta inseamna sa-ti respecti oamenii si sa nu le ingradesti dreptul la munca. Atat am avut de spus.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează