FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Cornel Dinu, 14 întrebări FRONTALE pentru Ionuț Negoiță: „Nu cumva ați fost pe profit în fiecare an?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 13:22

Cornel Dinu, 71 de ani, se alătură oamenilor de fotbal din anturajul lui Dinamo care comentează anunțul făcut marți de Ionuț Negoiță. Boss-ul de la RIN a anunțat că intenționează să vândă 50,10% din club celui care plătește 1 leu + 500.000 de euro. 

Într-un interviu acordat celor de la Fanatik, „Procurorul” a alcătuit o listă pe care se regăsesc 14 întrebări ce-l vizează în mod direct pe Ionuț Negoiță: 

  1. „Domne, care-i raportul între cât ai băgat și cât ai vândut?” 
     
  2. „De ce ai băgat bani în coafor la ăla?” (n.r. - coaforul deținut de George Drăghia, cel care figurează în acte drept acționarul majoritar al clubului) 
     
  3. „De ce ai concesionat Săftica, partea din față?” 
     
  4. „Domnu' Negoiță, cât produce clubul ăsta?” 
     
  5. Domnu' Negoiță, cât cheltuiți dumneavoastră?” 
     
  6. „Domnu' Negoiță, cât vă costă salariile?” 
     
  7. „Domnu' Negoiță, de ce ați vândut jucători tineri pe câteva sute de mii în loc să-i țineți să le crească valoarea și prețul?” 
     
  8. „Domnu' Negoiță, de ce nu mai creșteți copii și juniori?” 
     
  9. „Domnu' Negoiță, în ultimul timp comisioanele le-a încasat o singură persoană?” 
     
  10. „Domnu’ Negoiță, de ce ați ajuns de la 80.000 fond de salarii lunar acum vreo cinci ani, la 270.000 acum?” 
     
  11. „Domnu' Negoiță, cum ați administrat banii lui Dinamo?” 
     
  12. „Domnu' Negoiță, nu era mai bine să mergeți pe creșterea propriilor jucători și să finanțați mai mult, față de plățile nejustificate de valoarea reală a celor care vi s-au adus?” 
     
  13. „Domnu' Negoiță, aveți convingerea că ați avut cei mai buni sfătuitori în problemele de scouting și conducere tehnică a echipei?” 
     
  14. „Domnu'Negoiță, nu cumva, așa cum s-a scris, în fiecare an ați fost pe profit și n-ați recunoscut lucrul ăsta, ce ați făcut cu el, dacă l-ați reinvestit, nu se prea vede?”

Negoiță: „Dacă suporterii ar renunța la două pachete de țigări, clubul n-ar mai fi un cal de bătaie”

Vezi și: 

DINAMO // Ultimele detalii despre implicarea lui Viorel Cataramă: urmează o întâlnire de gradul ZERO!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
104354204195252
Pierre Tzutzea  •  31 Octombrie 2019, 06:20

pentru mine oameni de genul dinu pentru care am avut un respect la modul cum juca impingind echipa si multe altele nu ma mai intereseaza. au imbatrinit urit. sint multe de spus si nu pot spune ca nu are si dreptate. dar cind il vezi in uniforma de general alaturi de adrian nastase sau ca imi pomeneste de postelnicu la fel ca *** de dragomir mi se face sila. sint oameni care habar nu au cum se traia in lumea de jos. oameni care nu se duceau la restaurantul perla sa isi ia cosul cu marfa de la 30 decembrie si care deveneau aplaudaci. datorita lor au plecat din tara multi inclusiv eu. si puteam sa rod un os si puteam sa ma dau cu smecherii. ei bine nu. ca mine au fost si sint multi care am ales alt drum mai sinuos la inceput dar mult mai linistit acum. repet daca i-as fi vazut ca investeau ca faceau ca acest popor sa o duca mai bine sa isi apere tara sa nu o vinda bucata cu bucata iar azi 9 milioane de romani au plecat si se pleaca dezastrul fiind iminent ma face sa imi fie sila. lucescu si el secu sau titi ionescu zis si tiriac acest turnator la secu nu au miscat un deget in a ajuta dinamo. doar borcea si turcu? ei sa fi fost fraierii care au folosit doar banii lor pe cind badea nu stie decit sa dea bani ficei sa umble prin toate barurile noaptea iar ziua sa doarma aruncind la juma de ora cite o pensie... pentru asta sa fi murit nea nicu? pai nea nicu a facut cceva si era biet copil fata de mafia de acum de tradarea al greu a tarii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  30 Octombrie 2019, 18:23

Ce se mai contrazice ...Il intreaba-acuzator-de ce nu a bagat jucatori din pepiniera proprie,dar a uitat cum il "desfiinta" pe Bratu-tocmai pentru ca baga jucatori din pepiniera proprie,care chipurile nu aveau nici o valoare!Iar in ce priveste"scouting-ul"sa ne zica si noua Dinu,ce jucatori a propus Danut Lupu,protejatul lui!

140624939699851
Marius Dumitrescu  •  30 Octombrie 2019, 18:11

Da' tu mos Dinu cati bani ai *** in ultimii ani de la Dinamo fara sa faci ceva concret?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează