FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE EXCLUSIV Un nou caz de COVID-19 la Dinamo » Cine este jucătorul infectat + Prima sa reacție

Articol de , - Publicat joi, 25 martie 2021 10:55 / Actualizat joi, 25 martie 2021 20:47

Dinamo se pregătește de meciul amical cu Dinamo Kiev, de sâmbătă, ora 17:00, dar echipa are emoții din cauza coronavirusului. Ante Puljic (33 de ani) a fost depistat pozitiv, dar se află în prezent în Croația. 

UPDATE 20:45 - Reacția lui Ante Puljic, infectat cu COVID-19 

Ante Puljic a confirmat faptul că a contractat COVID-19 și spune că nu prezintă simptome în aceste momente. 

„Da, am fost testat pozitiv chiar înainte de a pleca din Croația spre România. În rest, sunt bine. Serios. Momentan, până acum, nu am avut simptome. Chiar n-am nimic până în momentul în care vorbesc cu tine. După 7 zile va trebuie să repet testul, adică luni, iar dacă totul va fi OK, atunci mă voi întoarce la București. Eu sunt OK, familia este OK, vă doresc și vouă sănătate”, a declarat Puljic pentru GSP.RO.

UPDATE 19:05 - Lotul lui Dinamo pentru amicalul de la Kiev

Antrenorul Gheorghe Mulțescu a stabilit lotul pentru amicalul cu Dinamo Kiev. Acesta cuprinde 22 de nume, 4 dintre jucători fiind promovați de la echipa secundă. Este vorba despre Cătălin Hîldan jr., Antonio Bordușanu, Cristian Ionescu și Claudiu Stan.

Pe lângă fotbaliștii convocați la echipele naționale, lipsesc și Ante Puljic (depistat pozitiv cu COVID-19), Paul Anton și Steliano Filip, accidentați.

UPDATE 18:30 - Ante Puljic, depistat pozitiv cu COVID-19 

Din informațiile GSP.ro, fotbalistul depistat pozitiv cu COVID-19 din lotul lui Dinamo este Ante Puljic. Stoperul se află în prezent în Croația și nu se poate întoarce la București din moment ce ultimul său test pentru COVID-19 a ieșit pozitiv. Puljic urmează a efectua un nou test, dar se vede nevoit să stea 7 zile în izolare

La testul efectuat înainte de meciul cu Poli Iași de pe 20 martie, pierdut de Dinamo, scor 0-1, Puljic ieșise negativ, astfel că a fost utilizat de Gheorghe Mulțescu.

Dinamo nu se va putea baza la „amicalul” cu Dinamo Kiev nici pe Paul Anton și Steliano Filip, ambii fiind acasă, unde se refac după accidentările suferite de curând. Anton are probleme la tendonul ahilian, iar Filip la mușchii adductori.

UPDATE 16:15 - Dinamoviștii nu au primit încă rezultatelor testelor pe care le-au efectuat în această dimineață. Plecarea spre Kiev este programată vineri, 26 martie, la ora 10:00. 

UPDATE 12:00 - Conform unor surse din club, ar fi mai multi jucători cu simptome specifice infectării cu coronavirus. Astfel, ca sa completeze lotul pentru meciul cu Dinamo Kiev, conducerea a convocat câțiva fotbaliști de la echipa a doua.

Caz de coronavirus la Dinamo

Sursele Gazetei Sporturilor din Direcția de Sănătate Publică au confirmat că Dinamo are un nou caz de coronavirus în lot. Din primele informații, ar fi vorba de un jucător accidentat, care nu a avut contact cu ceilalți din lot.

Dinamo Kiev - Dinamo, în pericol să nu se mai joace

Dinamo urmează să plece mâine spre Kiev și așteaptă în jurul prânzului rezultatele testelor de COVID-19. Dacă vor fi cel puțin trei cazuri în lot, DSP București va deschide o anchetă epidemiologică, iar clubul nu va mai putea zbura spre Ucraina, iar meciul cu Dinamo Kiev nu se va mai juca. 

Meciul Dinamo Kiev e programat sâmbătă, de la ora 17:00, iar dacă nu se va juca la data inițială, șansele să se mai dispute sunt foarte mici, din cauza lipsei de date disponibile.

Dinamo, lovită din nou de coronavirus ?

Dinamo riscă să aibă din nou probleme din cauza pandemiei de coronavirus, după ce în finalul sezonului trecut nu a putut juca mai multe partide din play-off din cauza numărului mare de jucători depistați pozitiv.

Fanii lui Dinamo strâng bani pentru licență

Fanii din DDB și conducerea lui Dinamo au programat amicalul cu Dinamo Kiev pentru a strânge banii pentru obținerea licenței pentru sezonul viitor. Partida e programată pe „Valery Lobanovsky Stadium”, iar marți se vânduseră jumătate de bilete, 36.000.

O parte dintre fani au optat pentru deplasarea la Kiev, unde se vor putea întâlni la un dineu oficial cu Mircea Lucescu, legenda clubului dinamovist și unul dintre promotorii acestui „meci al salvării”. 

10 leieste cel mai ieftin bilet la meciul de la Kiev, cel mai scump fiind 100 de lei

1.000 de eurocostă pachetul Elite, zbor charter cu echipa, două nopți de cazare la hotel de 5 stele, dineu oficial cu Lucescu

VIDEO Ionuț Negoiță, atac la adresa antrenorilor lui Dinamo: „Voiau să bage numai răsuflați! Îi forțam să bage tineri"

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo, încă un pas spre licență » DDB i-a virat 240.000 de lei unui jucător adus de spanioli

Dinamo, praf peste tot! Cifrele dezastrului din tot clubul alb-roșu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
bubunika
bubunika  •  26 Martie 2021, 04:45

As vrea sa stiu daca tararache si bucurica fac parte din lot!

creeperno999
creeperno999  •  25 Martie 2021, 22:45

Covidul e o mare farsa mondiala!

2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  25 Martie 2021, 20:18

Testele pozitive sunt cele făcute la clinica lui becali,așa e? Acolo ies dor după cum vrea infractorul piperean!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează