FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSM POLI IAȘI 3-1

Dinamo - CSM Poli Iași, meci decis la "masa verde"? Un caz încurcat cu regula U21

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2016 22:55

Iașiul l-a folosit în repriza a doua cu Dinamo (1-3) pe Alexandru Boiciuc pe locul jucătorului sub 21 de ani.

Federația a introdus această regulă ca să extindă baza de selecție pentru "naționala" de tineret, dar Boiciuc, 19 ani, care are dublă cetățenie, română și moldovenească, a jucat deja pentru "naționala" U21 de la Chișinău și deci nu mai e eligibil pentru lotul de tineret al României. Doar, eventual, la lotul de seniori al "tricolorilor".

Poli a întrebat FRF înaintea jocului și a primit acceptul să-l folosească. "Ni s-a spus că e suficient să fie disponibil pentru națională, nu neapărat la sub 21", susțin moldovenii. "Totul a fost în regulă. Nu l-aș fi folosit pe Boiciuc dacă n-ar fi avut voie să joace, din moment ce mai aveam alți doi copii pe bancă", a explicat Nicolo Napoli.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (22)
cristianmangra
cristianmangra  •  18 Septembrie 2016, 00:17

Avem de-a face ,din nou, cu vesnica meteahna romaneasca.Gasim portite in legi, ne facem ca nu vedem ceea ce trebuie si mergem mai ,,departe''.Astfel credem ca o sa tina la nesfarsit.Atitudine marca inregistrata in Romania,din pacate....Pe de alta parte stiu ca regula folosirii unui jucator sub 21 de ani in echipa a nascut multe controverse.Cu argumente din ambele tabere.Dar eu cred ca problema este mult mai profunda si efectele se vad si vor fi dureroase pentru fotbalul romanesc.Am vazut joi seara ce mai reprezentam noi in Europa.Absolut nimic...Aici am ajuns si inca nu am ajuns la fundul prapastiei,dar ne rostogolim cu viteza ametitoare ...

1763887750508605
Calin Francu  •  18 Septembrie 2016, 10:18

Toti spun de viitorul ca nu bate pe Steaua dar iasul de cite ori a batut pe di amo. Toti tac si nu spun de blatul dintre cele doua echipe auzi brusc Cristea are contractura musculara, unde a facut-o la hotel. Mai mare jena cu Astra asa cu astia ada cu Voluntariul la fel si la tg. Mures erau facute jocurile numai ca Ghonore le-a stricat planul. In felul asta iar ajungem in comunism cind Dinamo controla mai toate echipele din campionat. Asta nu e fotbal.

caminero
caminero  •  18 Septembrie 2016, 09:48
Postat de caminero pe 18 Septembrie 2016, 08:49

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează