FOTBAL  »  Superliga  »  COMUNICAT

Dinamo dă vina pe Chiajna şi pe arbitru, după incidentele de la meciul cu ilfovenii

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 24 august 2014 15:58

Clubul de fotbal Dinamo a emis un comunicat de presă în care explică ce s-a întîmplat pe parcursul şi la finalul meciului dintre Chiajna şi formaţia lui Flavius Stoican, terminată la egalitate, 0-0.

"Meciul de la Chiajna a fost primul din deplasare după sancţiunea primită de FC Dinamo Bucureşti în urma partidei de la Piatra Neamţ, cu Ceahlăul, prin care s-a decis ca echipa din Ştefan cel Mare să nu fie însoţită de galerie la următoarele două jocuri în deplasare. Astfel, Dinamo Bucureşti nu a avut sprijinul galeriei la meciul disputat în Chiajna contra Concordiei, care a fost echipa organizatoare şi care ar fi trebuit să se ocupe de buna desfăşurare a partidei.

Incidentul de la finalul meciului în urma căruia antrenorul principal al lui Dinamo, Flavius Stoican, a fost trimis în tribună de arbitrul partidei s-a produs pe fondul tensiunii create de central, care a somat doar banca noastră tehnică cu privire la scandările din tribună, ameninţându-i pe tehnicienii dinamovişti că întrerupe meciul şi că îl vor pierde la masa verde.

Atitudinea arbitrului a provocat reacţia vehementă a lui Flavius Stoican, care i-a cerut centralului să se adreseze în primul rând băncii tehnice a echipei organizatoare, care avea responsabilitatea, dar şi mijloacele necesare, de a încerca să-i determine pe spectatori să-şi păstreze calmul", se arată în comunicatul emis pe site-ul oficial al lui Dinamo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (138)
fangigi
fangigi  •  24 August 2014, 23:46

Oaia domestică (Ovis aries) este o specie de mamifere rumegătoare, copitate, domesticite, ... Oile sunt animale copitate, având copita despicată în două. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

fangigi
fangigi  •  24 August 2014, 23:44
Postat de samertx pe 24 August 2014, 18:46

Se zvonea înainte de meci că vine vaalahu cu gașca lui de clone taman din Mogoșoaia. Mare mirare ca nu ei să scandeze împotriva ungurilor, doar așa, ca diversiune, bănuind sau având premoniții despre ce va fi să le fi fost a doua zi când i-a usturat in găoaze! :))

:))))))))))) Astia au banat localitatea Mogosoaya doar pt ca face trimitere la penibilii cu patron parnaias!:))))))))))))))))))))))) In curand vor interzice si preparatele din carne de oaye!:)))))

caminero
caminero  •  24 August 2014, 19:23
Postat de eventulroute25 pe 24 August 2014, 17:48

Nu conteaza unde au fost, arbitrul a oprit meciul meciul conform regulamentului si Stoican trebuie sa urce in tribuna cand a fost eliminat.

Ești bou deplin, ce mai.

Vezi toate comentariile (138)
Comentează