FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Veste uriașă pentru dinamoviști: „Se vor plăti salariile restante”

DINAMO // EXCLUSIV Veste uriașă pentru dinamoviști: „Se vor plăti salariile restante”
DINAMO // EXCLUSIV Veste uriașă pentru dinamoviști: „Se vor plăti salariile restante”

Articol de - Publicat marti, 18 august 2020 21:57 / Actualizat marti, 18 august 2020 22:02

DINAMO // Avocatul Dorin Șerdean este unul dintre oamenii implicați în cedarea acțiunilor dinspre Ionuț Negoiță spre Pablo Cortacero. 

Ardeleanul rămâne aproape de proiectul spaniol, chiar dacă, momentan, nu are nicio funcție în organigrama grupării. Este un om în care au încredere și ibericii, și cei din managementul dinamoviștilor.

"Din capul locului, vreau să clarificăm că eu nu am nicio poziție oficială în club. Și nici nu am fost abilitat să vorbesc în numele clubului Dinamo. Eu doar am oferit declarații prin care informam opinia publică vizavi de preluarea clubului.

Vizavi de partea tehnică și sportivă se ocupă noul director tehnic, Rufo Collado. Acum, așteptăm să se finalizeze auditul clubului, probabil în următoarele 10-14 zile. Este vorba de auditul pe ultimele luni. Domnul Cortacero a venit cu un avocat, a făcut analizele economice, juridice, așteaptă să primească documentele respective pentru ca Dinamo să înceapă plata datoriilor. Au tot fost amânări la amânări, contracte mai vechi.

Sutele de mii de euro investite până acum arată bunele intenții. Acești bani, plus cei cotizați de DDB, în total aproape un milion de euro au menținut clubul în viață. Se vor plăti curând și salariile restante la echipă, toată lumea e nerăbdătoare", a declarat Șerdean, care se recomandă ca dinamovist vechi de patru decenii, pentru Gazeta Sporturilor.

DINAMO // EXCLUSIV Veste uriașă pentru dinamoviști: „Se vor plăti salariile restante”

VIDEO Culisele implicării lui Marcel Vela la Dinamo: „Vibrează! Problema e în ograda lui, trebuie s-o rezolve”

Portiță pentru Dinamo! Anunț major al lui Răzvan Burleanu: ce decizie a luat FRF pentru a-i ajuta pe „câini”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
standart
standart  •  19 August 2020, 12:24

Să plătești salariile e obligatoriu. Nu e vrei fală. Dar ce mă miră e că nu dă un termen? E oare secret? De fapt nu mă miră...

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  19 August 2020, 12:12

Era mai bun un popa? Unul de canta numai psalmi si liturghii?

albub
albub  •  19 August 2020, 09:53
Postat de misu.78 pe 19 August 2020, 06:52

Vă dați seama ce om au ăștia în conducere? Un șahist:)))))

''...vreau să clarificăm că eu nu am nicio poziție oficială în club.'' Am inteles ca ai o problema cu sahistii dar vad ca ai si cu cititul

Vezi toate comentariile (11)
Comentează