FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo e la un pas să îşi piardă un titular important: "Confirm interesul lui PAOK!"

În trecut, Matei a mai fost dorit de francezii de la Toulouse, care au primit referinţe bune de la Dragoş Grigore
În trecut, Matei a mai fost dorit de francezii de la Toulouse, care au primit referinţe bune de la Dragoş Grigore

Articol de - Publicat duminica, 01 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 31 ianuarie 2015 22:21

După şapte plecări în această iarnă, Dinamo e la un pas să-l piardă şi pe Cosmin Matei, care e în atenţia grecilor de la PAOK.

Transferat de la Astra în ianuarie 2012, Cosmin Matei are şanse mari să nu mai înceapă returul la Dinamo. Surse apropiate jucătorului au dezvăluit în exclusivitate pentru Gazetă că în acest moment există negocieri avansate cu grecii de la PAOK.

Mijlocaşul de 23 de ani a mai fost dorit de eleni în două rînduri, dar de fiecare dată nu s-a mai realizat transferul din cauza pretenţiilor mult prea mari ale celor de la Dinamo. Despre negocierile dintre Matei - Dinamo şi PAOK a aflat şi presa din Grecia, care a vorbit cu jucătorul "cîinilor".

"Confirm interesul lui PAOK pentru mine. Am vorbit despre acest lucru şi cu oficialii echipei mele, dar în acest moment chiar nu pot să declar mai multe", a precizat Matei în presa elenă.

Cotat la 1,8 milioane de euro pe siteul de specialitate transfermarkt.de, Matei a dezvăluit că a vorbit cu mai mulţi jucători români despre gruparea din Grecia: "PAOK este un club mare, despre care ştiu foarte multe lucruri. Am vorbit chiar şi cu Costin Lazăr şi mi-a spus numai lucruri bune despre echipă. Un club important, cu performanţe, unul dintre cele mai mari din Grecia. Chiar îmi doresc să joc pentru PAOK!".

5 jucători români au jucat în istorie pentru PAOK: Răzvan Raţ, Gheorghe Ceauşilă ('93-'94), Cornel Pîrvu ('96-'97), Cosmin Bărcăuan ('06-'07) şi Costin Lazăr ('11-'14)

3 goluri şi 3 pase de gol a dat Cosmin Matei în acest sezon al Ligii 1 pentru Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Februarie 2015, 00:23
Postat de agentul0007 pe 01 Februarie 2015, 16:56

sa il vanda . avem alte solutii

de ala nu vom scapa prea curand, asa cum nu mai scapa fcsebistii de dodel tanase, briliantul si perla coroanei, in acelasi timp.)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Februarie 2015, 00:22

pdv final : Dinamo e la un pas sa scape de o petarda. numai ca pasul asta e mic, insa mare, concomitent. pentru ca nu exista decat un zvon, nici o oferta scrisa. chestiunea este lamurita de Danciu, in mod direct si fara echivoc. pace voua.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Februarie 2015, 18:31
Postat de cpt.ahab pe 01 Februarie 2015, 18:14

"Pierdut Matei. Gasitorului recompensa daca nu ni-l mai inapoiaza"

si de la mine un snop de felicitari, plus o cutie cu trabucuri originale.)

Vezi toate comentariile (52)
Comentează