FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Care este situația dinamoviștilor internați: „Pe Răuță îl doare gâtul”

Alexandru Răuță
Alexandru Răuță

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 19:57 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 20:01

Testele pozitive la noul coronavirus ale celor 6 fotbaliști de la Dinamo i-au bulversat pe jucătorii și pe suporterii "câinilor", mai ales că la această oră ar fi trebuit să joace restanța cu Chindia. 

La o lună de la depistarea primul caz de coronavirus din fotbalul intern - cazul magazionerului dinamovist testat pozitiv la primul test, ulterior negativ la toate -, roș-albii sunt aproape de colaps cu noua situație ce-i va ține departe de antrenamente cinci zile.

Pe penultimul loc în clasament, "câinii" sunt descumpăniți, iar antrenorul Gigi Mulțescu a transmis că ia în calcul să plece de la Dinamo. Portarul Riccardo Piscitelli, 26 de ani, s-a despărțit zilele trecute de roș-albi și așteaptă să semneze actele unui angajament în Portugalia. Goal-keeper-ul va face și el testul COVID-19 la Serreno, în Lombardia, el ajungând acasă din week-end-ul trecut. A ținut legătura cu colegii săi la telefon. Alexandru Răuță, Mihai Popescu și Ștefan Fara sunt internați la Institutul "Matei Balș" din Capitală, în timp ce Vali Lazăr, Filip Mrzljak și Ricardo Grigore se tratează la domiciliu, pe propria semnătură.

„Am vorbit cu ei, îmi ziceau că sunt în regulă. De fapt, erau îngrijorați. E logic, având în vedere situația. Este incredibil! Dinamo pare un club blestemat. Am vorbit și cu Alex (n.r. Răuță), mi-a spus că îl doare în gât, asta e chestia care-l deranjează acum. În rest, nu se simte atât de rău, are temperatură 37 de grade Celsius. Sunt toți trei în spital, încearcă să se îmbărbăteze unul pe celălalt.

Dinamo va scăpa. Deși am auzit că noul antrenor vrea să plece, nu e bine deloc. Mă rog să-i fie clubului pentru fanii minunați!", a transmis italianul prin intermediul GSP.RO.

Ioan Andone dă vina pe jucători pentru cazurile de coronavirus de la Dinamo: „Mai sunt 3 săptămâni, ce-ți trebuie ție baruri?!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
anonim91
anonim91  •  17 Iulie 2020, 00:54

Multescu saracu, dupa ce ca a venit in sit asta, mai se intampla si asa ceva pe deasupra. Ce sa i mai ceri omului? Nu trebuiau lasati sa plece Filip si Piscitelli, pana nu se incheia sezonul asta.

creeperno
creeperno  •  16 Iulie 2020, 22:51

Sa jucam cu juniorii in locul astora ca sigur sunt peste ei

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  16 Iulie 2020, 21:27

rauta ? drum bun cale batuta .................. !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează