FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo explică de ce i-a ratat pe Alves şi Anderson

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2012 19:34

Dinamo a dezvăluit, astăzi pe site-ul oficial, motivele pentru care Joao Alves şi Anderson Santana nu au mai ajuns în "Ştefan cel Mare".

"La propunerea antrenorului principal Liviu Ciobotariu, Dinamo era interesată să-şi completeze lotul cu un jucător corespunzator postului pe care a evoluat Zie Diabate, transferat la inceputul acestui an la Dijon", notează site-ul oficial al "cîinilor". Astfel, tehnicianul dinamovist a plecat în Portugalia alături de Marcel Popescu pentru a-l urmări pe Anderson în meciul Academica Coimbra - Vitoria Guimaraes.

Anderson - prioritatea numărul 1
Ciobi i-a mai urmărit şi pe Joao Alves şi Targino da Silva, dar cei doi au bifat numai 5 minute, respectiv unul în partidă. Pentru fiecare dintre cei trei jucători, poziţia clubului nostru a fost foarte clară, în concordanţă cu necesităţile de completare a lotului.

Toate aceste lucruri au fost comunicate şi însuşite de clubul Vitoria Guimaraes, după cum urmează:
1. Anderson Santana (25 ani, fundaş stînga)
2. Joao Alves (31 ani, mijlocaş central)
3. Targino Tiago da Silva (25 ani, atacant)".

Marcel Popescu vinovat
Lucrurile s-au schimbat atunci cînd a venit vorba ca jucătorii să semneze: "Spre surprinderea noastră, după deplasarea în Portugalia, agentul FIFA Marcel Popescu a avut o altă opţiune faţă de ordinea stabilită, respectiv Joao Alves în loc de Anderson Santana. Ţinînd cont de perspectiva transferului brazilianului Anderson Santana, FC Dinamo a fost de acord să negocieze «la pachet» aducerea celor doi jucatori de la clubul Vitoria Guimaraes", continuă comunicatul.

La negocieri însă, "condiţiile prestabilite au fost modificate brusc cu clauze extracontractuale, deşi acordul de transfer nu prevedea nici o plată către portughez, negocierile cu jucătorul Joao Alves au fost condiţionate de achitarea anticipată a unor sume care presupuneau operaţiuni multiple de tip bancomat".

Transferul lui Anderson Santana a picat, acesta fiind condiţionat de cel al lui Joao Alves.

Dinamo explică de ce i-a ratat pe Alves şi Anderson

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
wollt_r
wollt_r  •  24 Ianuarie 2012, 00:23

"Dinamo explică de ce i-a ratat pe Alves şi Anderson" ___________________ ce sa mai explice .... de zgarciti au "ratat" ...

imperator
imperator  •  24 Ianuarie 2012, 00:19
Postat de dee_jay pe 24 Ianuarie 2012, 00:18

Sa ai soarta lui sundance kid

piei dreacu cioarä borâtä ! :)

dee_jay
dee_jay  •  24 Ianuarie 2012, 00:18
Postat de s.undancekid1967 pe 24 Ianuarie 2012, 00:06

Ba somerule numai pe aici esti tot timpul mai du-te si tu la munca dracului sau la o sala de sport ca o sa faci infarct cu pagina gespeului in fata !!

Sa ai soarta lui sundance kid

Vezi toate comentariile (32)
Comentează