FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI

„Dinamo romena” sub comanda italianului Bonetti » Detaliu impresionant la meciul cu FC Voluntari + când se întâmplase ultima dată

Dinamo nu are niciun fotbalist străin pe foaia de joc a meciului cu Voluntari. Este pentru prima dată din 2010 când se întâmplă acest lucru. +49   FOTO
Dinamo nu are niciun fotbalist străin pe foaia de joc a meciului cu Voluntari. Este pentru prima dată din 2010 când se întâmplă acest lucru.

Articol de - Publicat luni, 19 iulie 2021 21:08 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 21:36

Dinamo nu are niciun fotbalist străin pe foaia de joc a meciului cu Voluntari. Este pentru prima dată din 2010 când se întâmplă acest lucru!

Problemele financiare interminabile ale „câinilor” pot duce și la un lucru bun. Fără posibilitatea de a transfera jucători, Dario Bonetti este obligat să construiască cu adevărat un „New Dinamo”. Dacă sezonul trecut a fost inflație de străini, aduși pe bani grei, fictivi, de Pablo Cortacero, astăzi lotul este format 100% din fotbaliști autohtoni. 

Dinamo, fără străini la meciul cu Voluntari 

  • Ultima dată când Dinamo nu a folosit fotbaliști străini pe durata unui meci a fost pe 18 mai 2013, FC Vaslui - Dinamo, scor 4-1. Pe bancă s-a aflat portarul macedonean Kristijan Naumovski.
  • Ultimul meci al lui Dinamo doar cu jucători români pe foaie a avut loc pe 22 mai 2010, FC Vaslui - Dinamo, scor 2-0. „Câinii” erau pregătiți în acel moment de Cornel Țălnar.

148 de străinia utilizat Dinamo în istoria ei pe prima scenă. Gruparea roş-albă, locul 1 la acest capitol. Pe 2 se află CFR, 144 străini.

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+45 FOTO

VIDEO Robert Ion, declarații înaintea partidei cu Dinamo: „E un meci special, nu ne interesează situația lor. Le dăm 9 dacă putem”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Fostul șef de la Ligă susține că are informații despre situația de la Dinamo: „Badea și Borcea finanțează echipa «pe blat»”

Legenda lui Dinamo nu are încredere în Bonetti: „N-a găsit nimic în Italia, asta spune multe”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează