FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Filip Mrzljak revine! Cel mai bine plătit jucător din lotul "câinilor" va fi apt de joc după pauza competițională

Articol de - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 09:00

Filip Mrzljak s-a recuperat după problemele de la inghinali, se antrenează normal, dar nu va fi folosit mâine cu Sepsi, pentru a nu risca o recidivă.

Fanii dinamoviști își pun din nou speranțe în echipă după ce Dinamo a câștigat cu Hermannstadt, 3-0, Fabbrini și Nistor având evoluții entuziasmante. Pe lângă cei doi, o altă vedetă este așteptată să își pună serios amprenta asupra jocului în perioada următoare.

Închizătorul Filip Mrzljak, 26 de ani, a lipsit în ultimele patru etape din cauza unor dureri serioase la mușchii inghinali, însă acum și-a revenit și se antrenează normal. 

Croatul ar fi putut juca și mâine seară, cu Sepsi, dar staff-ul tehnic a hotărât că nu are rost să îl forțeze pe mijlocaș și să riște o recidivă. Filip va reveni pe teren în primul meci al "câinilor" după pauza campionatului pricinuită de "dubla" României cu Spania și Malta, cu FC Botoșani, pe teren propriu.

DINAMO // Filip Mrzljak revine! Cel mai bine plătit jucător din lotul

Bogații lotului

Mrzljak a fost adus la Dinamo cu mari eforturi financiare, antrenorul de la acea vreme, Eugen Neagoe, considerând că jocul trebuie construit în jurul croatului și al lui Dan Nistor. Astfel, mijlocașul defensiv este cel mai bine plătit jucător din lotul "câinilor", având o leafă de 13.000 de euro pe lună. Doar căpitanul Dan Nistor mai încasează această sumă.

Mai mult decât atât, Filip a primit și un bonus în jur de 30.000 de euro în momentul în care a semnat cu Dinamo, el venind liber de contract de la Astra, după ce giurgiuvenii nu i-au achitat salariul și și-a depus memoriu.

3meciuri a jucat Mrzljak pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1. În total, a bifat 103 partide pe prima scenă din România

1,2milioane de euro valorează Mrzljak, conform transfermarkt.de, fiind cel mai scump jucător din lotul lui Dinamo

Prieten cu Puljici

"Câinii" au ajuns la un acord cu fundașul Ante Puljici, 31 de ani, acesta urmând să semneze cu roș-albii pe doi ani. Interesant este că Ante este bun prieten cu Mrzljak. Cei doi au jucat împreună la Lokomotiva Zagreb, în perioada 2012-2013.

CITEȘTE ȘI:

DINAMO // EXCLUSIV Interviu Dănuț Lupu: „Stai puțin, nu compara Steaua cu Dinamo! Pe cine vinzi de la Dinamo cu opt milioane?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
redbuldog
redbuldog  •  01 Septembrie 2019, 19:39

Aduce-ti urgent fundas stanga..!

popescu222
popescu222  •  01 Septembrie 2019, 13:33
Postat de boierasul pe 01 Septembrie 2019, 13:13

la fel cum dai salariu si unui atacant care da 2 goluri intr-un sezon )) sau la fel cum dai salariu unui jucator numit Sorescu, jucator care se afla in echipa doar pentru a fi la numar)))

Sorescu e jucator de atitudine si efort. Isi asuma riscuri, si uneori ii iese, alteori nu, dar eu il prefer indolentilor din echipa, gen Bru.

boierasul
boierasul  •  01 Septembrie 2019, 13:13
Postat de calinescu_ pe 01 Septembrie 2019, 12:49

CUM SA DAI UNUI JUCATOR CA MARZIAC CEL MAI MARE SALARIU ??????

la fel cum dai salariu si unui atacant care da 2 goluri intr-un sezon )) sau la fel cum dai salariu unui jucator numit Sorescu, jucator care se afla in echipa doar pentru a fi la numar)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează