FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Moţi, din Liga a 2-a! "Dacă primeşte încredere, va fi mare fotbalist!"

Cosmin Moţi
Cosmin Moţi

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 28 iunie 2012 13:16

Cosmin Moţi a semnat cu Ludogoreţ, campioana Bulgariei, un contract pe trei sezoane, iar Dinamo a rămas cu un gol în defensivă. Roş-albii îi mai au pe acest post doar pe Srgian Luchin şi Dragoş Grigore.

Ca stoper mai poate evolua şi burkinabezul Paul Koulibaly, care a evoluat pînă în urmă cu doi ani ca fundaş central, abia apoi fiind reprofilat de selecţionerul Burkinei Faso ca apărător de bandă stînga.

"Cîinii" au o soluţie pentru betonarea defensivei în propria curte. Este vorba de Florin Mureşan, transferat de roş-albi în această vară de la Olimpia Satu Mare, din Liga a III-a. Stoperul de 22 de ani va ajunge în Austria zilele acestea, urmînd să se alăture lotului dinamovist. Mureşan va fi testat de Dario Bonetti în partidele de verificare, însă "cîinii" vor să mai aducă măcar un fundaş cu experienţă.

Cea mai mare încredere în Mureşan o are Cosmin Moţi. "Ţineţi minte numele lui Florin Mureşan! Este un jucător foarte bun, cu foarte multe calităţi. E serios, joacă mereu cu capul sus şi sînt convins că, dacă i se va da încredere, va ajunge un mare fotbalist. Dinamo are numai de cîştigat prin transferul său!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
titiduru22
titiduru22  •  29 Iunie 2012, 06:54

Nu domnilor de la Gazeta,gaura din apararea lui Dinamo era chiar...Moti(si amicul Grigore).

dreamer123
dreamer123  •  29 Iunie 2012, 02:39

JET MOTI

sabi1
sabi1  •  28 Iunie 2012, 20:52

Moti,ne-a creat multe probleme.Mai bine,altul

Vezi toate comentariile (11)
Comentează