FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CRAIOVA, LUNI, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamo i-a luat pe Chiricheş şi pe Voiculeţ » Gorjenii au făcut pact cu diavolul pentru a fi programaţi

Articol de - Publicat sambata, 11 septembrie 2010 00:00

Pandurii - Craiova se va disputa după ce "cîinii" au acceptat să stingă litigiul cu gorjenii printr-un schimb de jucători. Dinamo i-a luat pe Chiricheş şi pe Voiculeţ. Vranjkovici, Todorovski şi Maksumici merg la Tîrgu Jiu.

Ieri, Dinamo şi Pandurii au făcut pace în privinţa datoriei de 550.000 de euro pe care oltenii o aveau de achitat către roş-albi din "cazul Ilie Iordache". În aceste condiţii, LPF a anulat decizia ca partida dintre Pandurii şi Universitatea Craiova să fie decisă la "masa verde" prin pierderea meciului de către gazde cu 3-0. Cum s-a schimbat totul peste noapte?

Marin Condescu a negociat cu oficialii dinamovişti şi s-a ajuns la un acord asupra unui transfer de jucători. Mai exact, Dinamo a obţinut coproprietatea internaţionalului de tineret Vlad Chiricheş (20 de ani), ce poate evolua ca stoper şi ca fundaş stînga, şi a mijlocaşului Claudiu Voiculeţ (25 de ani). În principiu, cei doi vor evolua pînă în iarnă la Pandurii, urmînd ca apoi "cîinii" să decidă dacă îi aduc în Ştefan cel Mare sau nu. "Am considerat că e mai bine să aibă meciuri în picioare la Tîrgu Jiu, decît să fie rezerve aici. Nu aveau unde să joace acum", zic roş-albii.

Drumul în sens invers îl vor face trei fotbalişti de care Borcea şi compania se chinuie să scape de mai mult timp: Vojislav Vranjkovici, Ajdin Maksumici şi Blaze Todorovski. Pe lîngă asta, Dinamo trebuie să mai încaseze de la Pandurii 390.000 de euro!

"Aşa este, mai trebuie să-i plătim 390.000 de euro lui Dinamo. În schimb, la noi vor sosi Vranjkovici, Todorovski şi Maksumici. De Chiricheş sau alţi jucători pe care i-am putea ceda discutăm în iarnă"
Marin Condescu, preşedinte Pandurii

"Am ajuns la un acord cu Pandurii privind reeşalonarea datoriei, am convenit şi termenii de plată, acordul e înregistrat la Ligă"
Constantin Dănilescu, director sportiv Dinamo

"Jucătorii noştri nu au fost afectaţi de toată această tevatură, sîntem pregătiţi să batem pe teren Pandurii!"
Silvian Cristescu, preşedinte U Craiova

"Nu vă culcaţi pe-o ureche, să nu credeţi vreo clipă că meciul cu Pandurii nu se va juca! Luni avem meci şi vreau trei puncte!"
Dialog Piţurcă - jucători la antrenament

"Chiricheş şi Voiculeţ nu ajung acum la noi, în viitor da. Sîntem prea mulţi acum la Dinamo, am 26 de fotbalişti în lot. Oricum, e greu să ajungi la Dinamo!"
Ioan Andone, antrenor Dinamo


L-au vrut pe Scarlatache

La negocierile dintre cele două cluburi, gorjenii au înaintat şi propunerea ca Adrian Scarlatache să fie cedat sub formă de împrumut pînă la finalul sezonului, iar în schimbul său să vină de acum Chiricheş. Dinamoviştii nu au fost de acord, întrucît Scarlatache poate evolua pe orice post în linia defensivă.

"Perioada neagră s-a sfîrşit!"
După ce în această săptămînă s-au întîlnit şi au discutat cu Victor Piţurcă, liderii galeriei Universităţii au împînzit ieri Craiova cu mesaje de susţinere a echipei înaintea meciului cu Pandurii. "După ani şi ani de deziluzii, se pare că perioada neagră din istoria Universităţii se apropie de sfîrşit. Să strîngem rîndurile, asta să se vadă încă de la primul meci în deplasare cu Victor Piţurcă pe bancă, cel de la Tîrgu Jiu. Să punem umărul cu toţii la renaşterea Craiovei!", au scris în mesaje ultraşii din Peluza Sud.

Gigi anti-Piţi
Gigi Becali a dezvăluit aseară, la GSP TV, cum a intervenit pe lîngă Cristi Borcea în conflictul dintre Dinamo şi Pandurii: "A venit Condescu la mine să-l ajut. L-am sunat pe finul meu Borcea şi i-am zis să-i reeşaloneze datoria, iar dacă nu primeşte într-o săptămînă banii de la Condescu, îi dau eu. Acum, Pandurii trebuie să achite cîte 100.000 de euro pe lună. Jumătate din prima rată am achitat-o eu, doar ca meciul să se joace. Nu-mi convine să bată Craiova cu 3-0, poate ajunge în cupele europene".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
saibosu
saibosu  •  12 Septembrie 2010, 15:55

trebuie sa luam puncte ca ne sta inima daca jucam la spectacol

front69
front69  •  11 Septembrie 2010, 17:57

L-au vrut pe Scarlatache La negocierile dintre cele două cluburi, gorjenii au înaintat şi propunerea ca Adrian Scarlatache să fie cedat sub formă de împrumut pînă la finalul sezonului, iar în schimbul său să vină de acum Chiricheş. Dinamoviştii nu au fost de acord, întrucît Scarlatache poate evolua pe orice post în linia defensivă. Sa ne swgeti de pwla ! Va bateti joc de noi !

buziliv
buziliv  •  11 Septembrie 2010, 13:17

cretini santeti toiti din conducere,comunisti,la dinamo tot PCR UL e la putere PILE CUNOSTINTE RELATII .TINETI LA ECHIPA NISTE EPAVE EXPIRATE moti scarlatache SI NU ADUCETI PE TITULARUL ECHIPEI DE TINERET CHIRICHES RUSINE,HUUUUUUUUUUUUUUUU BECALI

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close