FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo în afara cupelor europene? După Liviu Ganea, şi Bonetti va cere intrarea în insolvenţă :O

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 30 decembrie 2012 20:21

Nu e linişte în "Ştefan cel Mare" nici de sărbători. După ce Liviu Ganea a cerut intrarea în insolvenţă a clubului Dinamo din cauza restanţelor financiare, acelaşi lucru îl va face şi fostul tehnician al "cîinilor", Dario Bonetti.

Antrenorul care s-a despărţit de Dinamo la mijlocul lunii trecute susţine că nu a primit nici un ban din august. În plus, clubul ar fi încălcat şi contractul de reziliere, conform căruia ar fi trebuit să plătească restanţele salariale în două tranşe (decembrie şi ianuarie).

Citeşte şi: Viitorul lui Dinamo se va decide la începutul anului 2013 » Propunerea pe care Negoiţă i-o va face lui Badea

"Am discutat deja cu avocatul meu şi în maximum o săptămînă vom cere intrarea în insolvenţă a clubului, pentru că Dinamo nu a respectat ce s-a scris în reziliere. Mă doare să ştiu că unii suporteri cred că am vrut să plec de la echipă", a spus Dario Bonetti pentru GSP.RO.

În cazul în care Dinamo va intra în procesul de insolvenţă, nu va mai putea participa în viitorul sezon al cupelor europene.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (110)
gabrielca
gabrielca  •  02 Ianuarie 2013, 17:24

Trebuie sa fii bolnav mintal sa fii jucator,antrenor sau suporter al lui Dinamo in aceste momente (culmea prostiei e sa mai mergi si la meciurile lor),clubul de la care Badea,Dinu si Savulescu fura de rup impreuna cu escrocii Becali,toti jucatorii sunt vanduti si nici vorba de aducerea altora de valoare !

djamorphis
djamorphis  •  31 Decembrie 2012, 19:07
Postat de soprer.f.c.d pe 31 Decembrie 2012, 16:22

revelion la restaurant?:)))))))))))))))) pai suntem vreo 3 care-i facem sa planga in fiecare zi pe aici pe parazitii astia fara viata sociala:))))))))))))))))) ba oameni de afaceri,ba nemti,ba restaurante:)))))) wai de mama lor.astia sunt certati cu scoala si capitalul:)))))))si-a dat like de pe celelalte ip-uri,invatat fiind de prostul-sef,care e si moderatorul,imperator, asa de final de an:))))sa fie bucuros.asta e singura lui satisfactie:))))))))))))))))))oricum mi-am sters bocancii cu el si azi:)))))))))))))))))))))si robert_orfanul si terminatar si valah sunt niste puradei fara scoala si se 'agata' de GSP ca sa fie in centrul atentiei...sunt dornici de afectiune,iar noi suntem dornici d

Ce ai bre cu nemtii?

tigruzzu
tigruzzu  •  31 Decembrie 2012, 17:44
Postat de tigruzzu pe 31 Decembrie 2012, 14:31

Bine atunci, mă... rămâi campionul prostiei, dar să nu cauți lauri de la noi. Mergi la club, Memeu ți-i dă, iar Mache îți va strânge mâna și-ți va da și un poster cu țigănoiul ăla-simbolul vostru Băbănel, Căcătuș, nu mai rețin cum îi zice exact...

Bănel! Ăsta e, mă, țiganul vostru suprem, cel pe care l-”ați avut și(-l) veți avea mereu” :-)))))))))))))

Vezi toate comentariile (110)
Comentează