FOTBAL  »  Superliga  »  IMN DINAMO

Dinamo îşi schimbă imnul » Află cum te poţi înscrie în cursa pentru Eurovisionul ”cîinilor” şi ce premii sînt

Articol de - Publicat marti, 14 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 14 mai 2013 19:00

Conducerea din Ştefan cel Mare a implicat clubul într-un amplu proces de rebranduire, iar una dintre ţinte este schimbarea imnului echipei.

Ziarul Ring anunţă că de pe 10 mai, fanii pot trimite la adresa imn@fc dinamo.ro propuneri pentru un nou cîntec reprezentativ. Iar variantele suporterilor roş-albilor vor fi votate, timp de o lună, tot de către fani pe site-ul oficial al grupării, www.fcdinamo.ro. Cine va cîştiga, alături de o persoană, va pleca în cantonament, în străinătate, cu lotul "cîinilor" şi va primi din partea clubului un abonament VIP pentru următorii 10 ani la toate partidele echipei.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (17)
kanye
kanye  •  15 Mai 2013, 10:46

(Unii dintre voi) !

kanye
kanye  •  15 Mai 2013, 10:44

Voi stelistii aveti obrazul sa spuneti ca suntem manelisti?Cand Reghe cu centurista ascultau la maximum manele si cantau ca 2 cocalari prin strazile din NY? Voi care va aduceti idoli pe banca precum Piti Talent? Voi care aveti nesimtirea sa spuneti ca in ultimii ani v-am copiat doua cantece?Cand voi aveti 2 cantece in toata istoria voastra?Sa spuneti ca v-am copiat coregrafiile cand voi NU AVETI galerie?Singura voastra coregrafie mai de Doamne-ajuta a fost intr-un meci din EL si si cu ala v-ati facut de ras ca l-ati facut gresit? Voi mai care singurul cantec care-l pastrati e "Sus pe Maybach nea Gigi!!!" ? Si acum astept injuraturile,nu ca m-ar durea,dar macar va caracterizati! (Un

mama.is.here
mama.is.here  •  15 Mai 2013, 10:09
Postat de gerulathor pe 15 Mai 2013, 01:40

Faceti loc, vin prostii nostri, frati de bale si frustrare! Trupa din Stefan cel Nare! Fie vreme buna,fie vreme rea, Prosti pana la moarte si dincolo de ea! Faceti loc, vin schopii rosii, Mai vine si cate-o potaiee... Fie vreme buna, fie vreme rea, Dobitoci pana la moarte si dincolo de ea!

aici vb de Dinamo, nu de oi turcane...cioban retardat!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează