FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA, AZI, 18:00, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Dinamo îşi schimbă tricourile fiindcă i-au adus ghinion » Roşu aprins ca Manchester în 2008

Articol de - Publicat sambata, 15 mai 2010 00:00

Cei din Ştefan cel Mare vor evolua din ediţia viitoare în tricouri complet roşii, gen Man United: "Cu un astfel de echipament am ieşit campioni acum 3 ani".
Vezi video cu ce spune Cohn despre venirea lui Andone la Dinamo! (video)

Acţionarii tocmai şi-au dat acceptul: din sezonul viitor se schimbă echipamentul, iar cel nou, principal, va fi de culoare roşie. "Ceva în genul lui Manchester United cînd a luat titlul şi Champions League. Va fi un roşu aprins, să ia ochii!", au spus şefii. A fost dorinţa lui Nicolae Badea şi Cristi Borcea, tricourile fiind deja comandate. "Am văzut deja tricourile, din prima etapă a campionatului viitor vom juca în ele. Sînt roşii, mă duc cu gîndul la cele din 2007, cînd am luat ultimul titlu. Le vom purta în următoarele două sezoane în care sper să fim campioni, ca să punem deasupra emblemei încă o steluţă", a declarat directorul sportiv Constantin Dănilescu.

Şi fotbaliştii sînt în asentimentul oficialilor. Liderii vestiarului ceruseră tricouri similare cu ale lui Manchester United din acest sezon, cu un V de la victorie pe piept, dar sponsorul tehnic, Nike, nu are cum să le livreze identice, întrucît cei de pe Old Trafford au exclusivitate în privinţa modelului.

Tricourile "Minunii" devin de colecţie
Al doilea echipament va fi alb complet, cu o dungă subţire roşie, iar cel de-al treilea verde, premieră în istoria celor 62 de ani ai grupării! Tricourile "Minunii de la Liberec", jumătate negru, jumătate galben, vor rămîne de colecţie, se vor mai vinde doar la cererea individuală a suporterilor. 

"Sună bine. Roşii ca «diavolii», albul ne prinde bine, verde să zburdăm pe teren şi să nu ne vadă adversarii. Tricourile jumătate alb, jumătate roşu au fost cu ghinion, am pierdut cu ele două titluri"
Andrei Cristea, atacant Dinamo

Nu dungaţi că atrage alt ghinion
Borcea n-a vrut tricouri în dungi, alb cu roşii. "Parcă ar fi vărgate, de puşcărie, apoi am avut aşa ceva în anii '90, în care nu luam trofee", a motivat preşedintele executiv. Echipamentele albe şi verzi vor veni în luna iulie, pot fi folosite în preliminariile Europa League, iar cel roşu soseşte înainte de prima etapă a campionatului următor. Din iulie pot fi achiziţionate şi din magazinele sponsorului tehnic sau de la cel al clubului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
lucky6791
lucky6791  •  17 Mai 2010, 14:24

sgdgdg

lucky6791
lucky6791  •  17 Mai 2010, 14:22

wryrty

 •  15 Mai 2010, 15:47

Bine ca le schimati. Cele cu alb si rosu gen Joker nu mi-au placut deloc. Si puneti odata si numele jucatorilor pe tricouri.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează