FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Planurile de iarnă la Dinamo: cantonament în țară, cu 3 amicale + Strategia de transferuri

Farul va fi una dintre adversarele lui Dinamo în cantonamentul de iarnă
Farul va fi una dintre adversarele lui Dinamo în cantonamentul de iarnă

Articol de GSP - Publicat marti, 28 decembrie 2021 20:44 / Actualizat marti, 28 decembrie 2021 20:56

Iuliu Mureșan (67 de ani), administratorul special de la Dinamo, a dezvăluit că alb-roșiii au perfectat 3 meciuri amicale pentru cantonamentul de iarnă. Pe deasupra, a comunicat ce strategie de transferuri va avea clubul. 

Dinamo va rămâne în țară în pauza competițională din iarnă. Propunerea de a desfășura cantonamentul de iarnă la baza de la Săftica i-a aparținut fostului antrenor Mircea Rednic și a fost acceptată de noul „principal”, Flavius Stoican, conform spuselor lui Iuliu Mureșan.

Dinamo a perfectat deja 3 meciuri amicale pentru luna ianuarie. Doi dintre adversari sunt CS Mioveni și Farul.

Iuliu Mureșan: „Rednic mi-a cerut să desființăm Dinamo!” + „A vrut să dea afară un jucător pentru că a renunțat la fata lui”
Dinamo
Iuliu Mureșan: „Rednic mi-a cerut să desființăm Dinamo!” + „A vrut să dea afară un jucător pentru că a renunțat la fata lui”

Dinamo, amicaluri cu CS Mioveni și Farul în ianuarie 

„La propunerea lui Mircea Rednic, cum timpul e foarte scurt, am zis că facem la Săftica. Stoican e de acord, i-am spus de la început acest lucru. Avem 3 meciuri perfectate deja: cu Mioveni, cu Farul, pe 8, 12 și 15 ianuarie. Vom juca la Constanța și la Mioveni, sunt terenurile mai bune. Ne deplasăm noi, ca la meci”, a spus Mureșan la emisiunea „Fotbal Club”, pe DigiSport. 

Strategia de transferuri la Dinamo 

Odată cu deschiderea ferestrei de transferuri, Dinamo va încerca să aducă fotbaliști români și comunitari, care să fi avut parte de acțiune în prima bucată a sezonului.

„Vor veni jucători pregătiți, care s-au antrenat și au jucat măcar câteva meciuri la echipele lor. Nu putem lua jucători extracomunitari din anumite motive, și financiare: sunt mult mai scumpi. Și formalitățile sunt mai dificile. O să luăm jucători români și comunitari”, a transmis administratorul special de la Dinamo. 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Lista cu jucătorii de la Dinamo Kiev pe care Mircea Lucescu vrea să-i trimită la Dinamo » Unul dintre fotbaliști, cotat la 1 milion de euro!

„Lobby” pentru planul care ar însemna salvarea lui Dinamo » Încă o voce vrea 18 echipe în Liga 1: „Nu va scădea valoarea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mehighms
mehighms  •  29 Decembrie 2021, 09:36
Postat de sdoru pe 28 Decembrie 2021, 22:09

Am înțeles!!! Mureșan și Stoican câte puncte ca asumați sa faceți în primele 3 etape!!!????

0

194012627647562
Constantine Constantine  •  28 Decembrie 2021, 23:22

Daca jucatorii lui Dinamo nu vor fi fizic la capacitatea maxima, nu vor avea sanse sa ramina in prima divizie.S-au pirdut multe meciuri in ultimile minute ale respectivelor partide deoarece echipa cadea fizic.Al doilea motiv a fost lipsa de omogenitate deoarece Rednic a schimbat permanent prima echipa.La toate acestea s-a adaugat faptul ca nu a existat un sistem real de joc.Aducerea a noi jucatori inseamna ca vor continua experimentele.Mai bine s-ar pregati fizic toti jucatorii si sa plece cei care nu corespund.

creeperno115
creeperno115  •  28 Decembrie 2021, 22:34

Sa vina Tomozei

Vezi toate comentariile (4)
Comentează