FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo joacă în Anglia contra unui ”clasic” al fotbalului. Programul turneului britanic

Alexandru Dandea,Marius Alexe,spate,Alexandru Curtean,Srdjan Luchin,bucurie Dinamo
Alexandru Dandea,Marius Alexe,spate,Alexandru Curtean,Srdjan Luchin,bucurie Dinamo

Articol de - Publicat joi, 20 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 20 iunie 2013 17:35

Dinamo pleacă sîmbătă, pentru o săptămînă, la Poiana Braşov, după care va ajunge în Anglia, într-un stagiu de pregătire cu meciuri amicale.

"Cîinii" vor fi cantonaţi în perioada 1 - 13 iulie la Leeds, urmînd să stea la Oulton Hall. Printree adversare se numără şi Oldham Athletic, club fondat în 1895, una dintre cele mai vechi echipe din fotbalul modern. Iată programul partidelor de verificare:


Amicalele dinamoviştilor:
3 iulie, Livingston (locul 4 - liga secundă Scoţia) Leeds - ora 18:00
5 iulie, Oldham Athletic (locul 19 - liga a III-a Anglia) Leigh - ora 18:00
7 iulie, Ayr United (locul 7 - liga secundă Scoţia) Leeds - ora 18:00
9 iulie, Heart of Midlothian (locul 10 - prima ligă Scoţia) Nestabilit - ora 19:30
11 iulie, Barnsley (locul 21 - liga secundă Anglia) Barnsley - ora 18:00


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
belagio
belagio  •  20 Iunie 2013, 23:33

mai baieti in Anglia prin liga 2 si 3 sunt echipe puternice mai ales cele din liga 2-ua la noi s se bat usor pentru primele locuri , la ce campionat avem noi acum...

calea_victoriei
calea_victoriei  •  20 Iunie 2013, 22:52

Iar au intrat" flasnetele" sa comenteze sa "produca" literatura de tip gespe !! Ba ? In primul rind meciurile amicale au singur scop . Sa testeze , sa formeze relatiile de joc mai ales cind apar jucatori noi . In al doilea rind turneul asta a fost ales foarte bine pentru ca nu poti sa risti sa incerci sa formezi o echipa de viitor dar sa ii cobori moralul mai ales cind nu poti evita realitatea si anume ca Dinamo nu a mai avut performante internationale mai ales in ultimii ani . Un turneu ales cu cap . Acum am vazut omuletul . Iar incepe cu biomecanica , reactivitatea, masa musculara , gambele , etc.. !

ace_high
ace_high  •  20 Iunie 2013, 22:35
Postat de gymd pe 20 Iunie 2013, 21:48

pt ca trb sa vedem adevarata valoare a lotului, sa vedem daca lotul asta a fost adus bine sau rau, nu poti sa joci cu niste amatori si sa faci scoruri, si dupaia sa iasa Negoita si zika ca uite domne ce jucatori tari am luat, au facut scor de tenis :))) v-am zis ca aducem jucatori cu nume :)))))))))

echipa trebuie sa o ia de la zero, sa ajunga treptat la un nivel acceptabil; nu poti sa incepi sa joci cu echipe de CL doar de dragul de a juca cu X sau Y. pana la urma, mergem pe mana lui Gigi.M, pentru ca daca pe altii a putut sa ii salveze cu jucatori mediocri si sa ii urce in clasament, pe noi de ce nu ne-ar putea tine pe podium? merita respectul si sustinerea noastra in sezonul urmator

Vezi toate comentariile (17)
Comentează