FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo l-a vrut pe Marius Constantin, dar i-a pus pe masă un contract mai mic ca la ASA: "Mă jigniți cu oferta asta!"

Articol de - Publicat joi, 12 ianuarie 2017 00:00

"Spartanii" din Ștefan cel Mare au fost refuzați de "Spartanul" Rapidului, Marius Constantin.

Fundașul central în vârstă de 32 de ani care evoluează acum pentru ASA Tg. Mureș a fost sunat de curând de antrenorul "câinilor", Ioan Andone, pentru a veni la Dinamo. Oferta "câinilor": un salariu lunar de 4.000 € și niciun ban la semnătură!

Deși Marius are o relație foarte bună cu Andone și situația financiară de la Târgu Mureș nu este una roză, fostul mare stoper al Giuleștiului a refuzat pe loc oferta roș-albilor: "Nea Ando, mă jigniți cu oferta asta. Eu am la ASA 6.000 € pe lună și chiar dacă intră banii mai greu, până la urmă îi iau. Nu e posibil ca Dinamo să îmi facă o ofertă inferioară, e rușinos. Dacă veniți cu o ofertă cel puțin egală cu salariul de la ASA, discutăm".

La fel și cu Cernat

În ultima perioadă, lui Dinamo i-a fost luată fața în discuțiile cu jucătorii chiar și de echipe din subsolul clasamentului. Pe lângă refuzul lui Constantin, acum două zile, Florin Cernat și-a prelungit contractul cu FC Voluntari, după ce în prealabil a discutat cu Dinamo. Deși s-au purtat mai multe runde de negocieri, și de această dată "câinii" au fost refuzați din cauza unei oferte financiare ilare. Aceștia i-au oferit lui Cernat un salariu de 6.000 € pe lună. Adică cu 2.000 € mai puțin decât câștigă acesta la formația din Ilfov.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
hvlada
hvlada  •  12 Ianuarie 2017, 14:51

Dragi cititori , se vede inca o data cum Media(presa) din romania de profesie sportiva incearaca sa atace Fotbal Club Dinamo Bucuresti . Toti vorbesc : Ca Dinamo nu e de nasul lui fcsb , ca nu au bani , salari mici etc... App de salari mici , eu nu le vad toti jucatori au de la 5000 pana la 10.000 salar la Dinamo la care se mai adauga si bonusuri si sare destul de consistent.... Chiar m-am uitat aseara la tv si am vazut cum Gigi Becali a spus ca Adi Popa are un salar de 8.000 si ca a incercat sa il pastreeze dandui un salar de 15-20 000 deci paractic marele Popa un fotbalist de clasa si cam singurul (cred) care a mai ramas din Era Fcsb (care sincer Fcsb juca foarte bine) avea un salar de 8000. Bai oameni bunii treziti-va ca alt fel muriti prosti , ma intreb daca Hanca cu un salar de 7.000 ii un salar mic si Dinamo le da salari mici fotbaistilor atunci Fcsb ce salari asa mari au ca Popa avea 8.000 Sa dus era cand avea Chipciu salar de 20.000 Mai bine un salar simtit si sa il iei decat un salar nesimtit si sa nu il iei !!!!! App am auzit ca Fcsb nu ar mai avea dreptul in liga1 pt ca echipa este fraudulos in liga 1 .... Mitica Dragomir a spus ca Becali a luat echipa cu mis masuri .. !!!!!! Presa Romana Sportiva , de ce nu vorbiti de asa ceva sa aflam dedesubturile ////... Rusine !!!!!!!!!!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  12 Ianuarie 2017, 11:30
Postat de Francisc Kun pe 12 Ianuarie 2017, 10:56

***

Am inteles, esti undercover si ai scris: Steaua! Steaua! Steaua! E bine asa!

134926343641108
Francisc Kun  •  12 Ianuarie 2017, 10:56
Postat de jack_the_stripper pe 12 Ianuarie 2017, 09:22

Ce Marius Constantin? FCD1948 il are pe Penedo, care a profetit castigarea celor trei trofee, nu? Cum care? Cupa Marbella, Cupa RIN si Cupa Coregrafilor...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează