FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinamo, luată la ochi de familia lui Rotariu: "Se plafonase. Primea un salariu mic pentru nivelul lui"

FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 14:17

Iosif Rotariu a vorbit despre transferul nepotului său în Belgia, fiind de părere că mutarea este un pas important pentru cariera tânărului jucător.

În opinia acestuia, "Roti" nu mai avea viitor la Dinamo, acolo unde "intrase într-o stare de plafonare".

"Am fost puțin luat prin surprindere. S-a concretizat aseară târziu, abia pe la ora 23:00 am aflat și eu. Știam că este monitorizat de Club Brugge, dar mă așteptam să ajungă într-un alt campionat, din câte știam eu.

Erau mai multe oferte, au fost câteva echipe interesate de el, din Anglia, dar n-a fost nimic concret.

Mă bucur în primul rând că s-a realizat transferul. E un moment bun în cariera lui Dorin, avea patru ani și jumătate de când era la Dinamo, deja intra într-o stare de plafonare.

Avea nevoie de o schimbare de mediu. După plecarea lui Lazăr, postul de mijlocaș stânga nu i se potrivea și avea un regres în exprimarea din teren. Transferul a venit perfect",  a spus Iosif Rotariu, la TV Dolce Sport. 

"Oricum, va avea un salariu mai mare. La Dinamo a avut un salariu mediu pentru fotbalul românesc, dar destul de mic pentru un jucător de nivelul lui" Iosif Rotariu

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (15)
alexpescaru
alexpescaru  •  02 Februarie 2017, 15:40

"Se plafonase. Primea un salariu mic pentru nivelul lui" Eu zic că nici pe ăla nu îl merita...

355137684878716
Mario Novak  •  01 Februarie 2017, 19:22

Pai el ne-a dus de unul singur in Liga Campionilor. Nici nu-ti dai seama unchiule Roti cat ma bucur ca a plecat. Talent cu carul, caracter.....cu paharul; Altii muncesc de se spetesc sa ajunga la nationala, el refuza sa intre pe teren; II DORIM SUCCES-URI!

jensen
jensen  •  01 Februarie 2017, 18:01

Dinamo nu a mai avut un atacant atat de modest de pe vremea lui Vranceanu si Alex. Moldovan. Poate la fel de modest ca unchiul sau, cu diferenta ca Iosif Rotariu era un muncitor, gen Nicolita. Asa ca 2,2 milioane este un pret excelent pentru un fotbalist de 21 de ani, fragil, apatic si fara vlaga, iar campionatul Belgiei va fi un foarte bun test pentru el. L-am vazut pe Razvan Marin iesind intr-un picior in meciul cu Anderlecht, daca nu pune masa musculata Rotariu va avea mari probleme la cele 72 de kg ale sale.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează