FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A inspectat Bucureștiul, abia apoi s-a așezat la masa negocierilor cu Dinamo: „Mă simt ca la mine acasă! Top, top, top la voi!”

Lucas Alves de Araujo // sursă foto: Instagram @ olucasalves
Lucas Alves de Araujo // sursă foto: Instagram @ olucasalves

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 11:15 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 11:26

Gabriel Glăvan, directorul sportiv de la Dinamo, a explicat pentru GSP.ro cum l-a convins pe fundașul brazilian Lucas Alves de Araujo (31 de ani) să li se alăture „câinilor”.

Fragilă în centrul defensivei, Dinamo a mutat serios în acest mercato. I-a adus pe Josue Homawoo și pe Lucas Alves de Araujo, ultimul venit din Portugalia, de la Portimonense.

Lucas este un fotbalist cu experiență și de o calitate superioară, care a fost și căpitanul celor de la Luzern. Roș-albii au insistat mult pentru a-l aduce pe fotbalistul care are un palmares bogat, cu partide în prima ligă helvetă, în Zweite Bundesliga sau în prima divizie portugheză.

Iar felul în care l-au convins este unul aparte. Lucas a trebuit să se lămurească mai întâi dacă Bucureștiul este un oraș potrivit pentru el.

„Știti ce mi-a zis Darren Cahill despre Simona Halep?
CAZUL SIMONA HALEP
„Știti ce mi-a zis Darren Cahill despre Simona Halep?". Declarația dezvăluită de președintele Federației Române de Tenis

A inspectat Bucureștiul, abia s-a așezat la masa negocierilor cu Dinamo

Pe Lucas am reușit, mai întâi, să-l convingem să vină în România să vadă cum e țara. Abia apoi am discutat despre contract. Fiindcă ei au trăit mulți ani în Occident, vă dați seama că nu au o părere favorabilă despre România, chiar dacă este eronată.

După ce a ajuns la București, iată ce-a spus Lucas: «Nu mă așteptam la așa ceva, mă simt ca la mine acasă, la São Paulo. Este top, top, top la voi! Mă simt deja foarte bine». Apoi, ne-a fost ușor să ne înțelegem.

Un atu mare pentru Dinamo sunt brand-ul, suporterii, apoi orașul și principiile de dezvoltare vizavi de ceea ce va urma”, a dezvăluit Gabriel Glăban, directorul sportiv al roș-albilor, pentru GSP.ro.

Jucătorii aduși de Dinamo în această vară: 

  • Veniri: Hakim Abdallah (Virton), Goncalo Gregorio (Leiria), Adnan Golubovic (FC Koper), Cristi Costin (FC Voluntari), Dennis Politic (Cremonese), Josué Homawoo (Red Star FC/Franța, Liga 3), Christian Ilici (Doxa Katokopias), Lucas Alves de Araujo (Portimonense), Răzvan Began (liber)
  • Reveniri: Ricardo Grigore (Petrolul), Geani Crețu (FC Argeș)

Mai multe știri din Liga 1: 

Încă un dinamovist a impresionat și a prins echipa etapei: „Noi căutăm acul în carul cu fân”

De ce nu dă randament Hakim Abdallah la Dinamo: „Atunci va fi foarte bun” » Remarca acidă a lui Cornel Dinu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
creeperno534
creeperno534  •  16 August 2023, 22:41

Foarte bine!

Dino
Dino  •  16 August 2023, 19:59
Postat de brujo pe 16 August 2023, 16:04

Spre deosebire de cei de la fscb care vin pentru post si rugaciune, nu ? :)))))))

Chiar nu. Asta ii spun la cioban, eventual invata si crezul pentru un bonus 20% la semnare, dupa seara, dezmat. De ce crezi ca am luat 10-0 in doua meciuri, de profesionisti ce sunt....

cordell.hull
cordell.hull  •  16 August 2023, 17:14

Dacă îl duceau in zabrauti pun pariu ca juca moca pt Dinamo …

Vezi toate comentariile (9)
Comentează