FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo mai caută un vîrf împins » Ce opţiuni are Mulţescu pe acest post

Articol de - Publicat vineri, 12 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 12 iulie 2013 19:38

Dinamo se pregăteşte să semneze zilele viitoare cu Duşan Savici, 27 de ani, atacant ce-a jucat în 2010 şi la FC Braşov.

Însă tranzacţia n-ar rezolva pe deplin situaţia din departamentul ofensiv al "cîinilor", care, momentan, îi are doar pe Ionel Dănciulescu, Joel Thomas şi Pape Abdoulaye. Aceasta întrucît roş-albii au cerut conducerii rezolvarea unui vîrf împins. Or Savici joacă vîrf retras, ceea ce joacă Dănciulescu şi, mai nou, ocazional, Matei.

Vîrf împins evoluează Joel Thomas, care a marcat de două ori în Anglia, o reuşită spectaculoasă din afara careului şi un gol înscris elegant, pe lîngă portarul advers, dar şi tînărul Pape Abdoualaye, care a fost luat să crească lîngă jucătorii cu experienţă. Rămîne de văzut dacă şefii grupării vor mai fi de acord cu aducerea unui vîrf împins, propuneri există, printre care un paraguayan, dar discuţiile s-au amînat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
legenda_renaste
legenda_renaste  •  13 Iulie 2013, 00:24

Pape ala mi se pare chiar rezonabil. Sa vedem acum daca are de la cine invata si el putin fotbal

hokerey
hokerey  •  12 Iulie 2013, 23:08

Hai Dinamo, hai Dinamo, oloe, ole, ole! Hai acasa ca vreau la meci

calea_victoriei
calea_victoriei  •  12 Iulie 2013, 21:38
Postat de soprer.f.c.d pe 12 Iulie 2013, 19:58

sunt de acord cu tine.este un lot superior comparativ cu ce am avut in anii precetendi,insa subscriu si la parerea lui zidane92 ca Negoita ar putea impinge putin mana in buzunar pt un inchizator si un atacant de valoare.deocamdata cam atat i se poate imputa.in rest...a platit licenta de 5 mil de euro, a platit datoriile fata de jucatori si datoriile fata de stat,pt care a si girat.daca in anii trecuti,cu rebuturi si injectii letale gen Tames,Stoica,Platini,Dandea,Tudose,Musat am ocupat locurile 5-6,acum putem spera,si pe buna dreptate,la mai mult.din 2009,de cand am fost furati pe fata de fratii Popescu-Petrescu,deh marii moralisti,nu s-a mai investit la Diamo

Este sau/si va fi un lot superior dar nu neglija faptul ca si celelalte echipe si-au intarit loturile . Nu sunt sceptic doar constat . Intereseaza-te ce transferuri au facut celelalte si mai discutam dupa . Singura veste buna cu adevarat este ca Bokila a fugit si exista niste problem in general la petrolul . O alta veste buna este si ce s-a petrecut zilele astea in birouri la Pandurii . De ce iti spun astea ? Pentru ca nimic nu voine intimplator pe lumea asta . Cit despre transferuri la noi ? Stiu . Stie si AMIGO . Deja Multescu a luat legatura cu Tony, Elton , Savici si Paraguayanul ala ..)) !! Ii doreste pe toti ..)) !

Vezi toate comentariile (49)
Comentează