FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo mai poate pierde un jucător » Maccabi Tel Aviv insistă pentru un titular

Articol de - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 14:58

După ce l-a vândut pe Gnohere la Steaua și l-a împrumutat pe Lazăr la Al Sailiya, Dinamo ar putea să îl vândă și pe Steliano Filip.

Fundașul stânga de 22 de ani este dorit în Israel, de Maccabi Tel Aviv. Jordi Cruyff, cel care se ocupă de echipă, îl dorește cu insistență pe jucătorul lui Dinamo și vrea ca transferul să se facă cât mai curând.

Pe lista israelianilor se mai află alt fundaș stânga, iar viitorul antrenor, care va fi numit în curând, va lua decizia finală. Totuși, Cruyff insistă pentru Steliano Filip.

1.000.000 €este cota lui Filip, potrivit transfermarkt.de

De Steliano Filip s-a interesat și Dinamo Zagreb, dar echipa alb-roșie a refuzat oferta făcută de croați. Filip a jucat 20 de meciuri în acest sezon pentru Dinamo și a marcat un gol.

"Au venit mai multe oferte pentru Stelică. Știam de Israel, de Croația, dar cred că până în vară nu se va mai face" Ioan Andone, antrenor Dinamo

Maccabi este pe locul 2, după 18 etape, cu 34 de puncte, la 8 în spatele liderului Beer Sheva. În acest moment, în lotul israelienilor este un singur fundaș stânga, Omri Ben Harush.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
894850527324667
Ionut Paraschiv  •  17 Ianuarie 2017, 20:56

Dati-l urgent pana nu se razgandesc evreii!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 Ianuarie 2017, 17:01

doamne ajuta ! asta poate fi dat si gratis, eventual cu un sut in fund.

zecs93
zecs93  •  17 Ianuarie 2017, 16:47

il dati si pe asta cu 200 de mii ??? ca doar stim sa facem afaceri !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează