FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Fostul golgeter al Ligii 1, înfuriat de Pablo Cortacero: „Mi se pare penibil! Ai cumpărat Dinamo, nu doi cartofi de la piață!”

Pablo Cortacero e contestat de foștii jucători ai lui Dinamo +22   FOTO
Pablo Cortacero e contestat de foștii jucători ai lui Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 17 ianuarie 2021 15:59 / Actualizat duminica, 17 ianuarie 2021 16:48

Dinamo traversează cele mai dificile momente din istorie, iar speranțele de supraviețuire sunt mici pentru clubul lăsat de izbeliște de Pablo Cortacero.

Invitat sâmbătă seara la GSP Live, unde a analizat partida Dinamo - Chindia 0-1, Marian Savu (48 de ani), fost atacant al „câinilor” și golgeter în prima ligă în sezonul 1999-2000, a vorbit despre incertitudinea care planează asupra viitorului echipei. 

Marian Savu: „N-aș vrea să fiu în pielea fotbaliștilor de la Dinamo”

„E o situație foarte, foarte grea pentru Dinamo și nu cred că vor mai avea șanse să scape din această situație. Poate va veni cineva care să salveze echipa. E dificil să fii în această situație, dar poate vor veni câțiva salvatori. Nu știu ce se poate întâmpla mai mult decât atât.

Sunt jucători care își depun memorii, care sunt nemulțumiți, care nu-și primesc banii. N-aș vrea să fiu în pielea fotbaliștilor de la Dinamo în acest moment. Sper și cred că unii au oferte de a pleca, dar nu știu ce să facă. Cât să aștepți? Situația e dificilă. 

Am crezut că spaniolii vor fi diferiți față de românii noștri, dar chiar au fost mai răi. Să sperăm că, până la urmă, își vor face datoria față de jucători, față de staff. Nu e vorba doar de Dinamo, e vorba de întreg fotbalul românesc. Au cumpărat un brand, n-au cumpărat doi cartofi de la piață! Mi se pare penibil”, a spus Marian Savu, la GSP Live.

550.000 de euroeste suma cu care Cortacero și ai lui au creditat-o pe Dinamo până acum

853.000 de euroeste suma cu care DDB a creditat-o pe Dinamo

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Chindia 0-1

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
Captură Digi Sport
+18 FOTO
  • Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. Cortacero simte mirosul banilor! De ce a reapărut de fapt finanțatorul lui Dinamo

Gane cere transferuri de urgență, dar jucătorii fug de Dinamo: „Am ajuns în AS şi în Marca! Nimeni nu vrea să mai vină”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
herojeff
herojeff  •  17 Ianuarie 2021, 17:00

eu chiar nu ii inteleg pe astia care il ataca pe cortacero. de ce nu se pun in locul lui? jucatorii prefera sa joace aproape gratis si in urma cu o etapa erau la 2 puncte de playoff. pai prost sa fii sa dai bani cand astia vor sa joace pe gratis. eu il inteleg pe cortacero,cand se stia ca vin banii echipa era zero barat si nu castiga mai nimic,cand se stia clar ca nu mai vin banii echipa castiga pe banda rulanta ajungand la 2 puncte de playoff. este clar ca mai bine nu-i platesti ca joaca mai bine. fabrini,nemec,gol,gueye,pujilici,anton, sorescu,grigore,achim,radu,rauta,bejan si ehman pus portaru ala esanu au decis ca vor sa joace pe gratis ei avand majoritatea intre 8 mii si 25 de mii de euro lunar,de ce s-ar baga cortacero peste ei?

creeperno999
creeperno999  •  17 Ianuarie 2021, 22:37

Daca nu baga pana pe 21 bani, o sa piarda actiunile

cyrus
cyrus  •  17 Ianuarie 2021, 19:07

Cam atât valorează pripașii ăștia.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează