FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Mircea Lucescu, punte de legătură între Dinamo și frații miliardari: „Cred că i-am contaminat și pe ei!”

FOTO: Facebook @PeluzaCatalinHildan
FOTO: Facebook @PeluzaCatalinHildan

Articol de - Publicat duminica, 28 martie 2021 20:01 / Actualizat duminica, 28 martie 2021 20:42

Mircea Lucescu (75 de ani) le-a transmis un mesaj de susținere dinamoviștilor, care se chinuie să susțină supraviețuirea clubului, lăsând de înțeles că a creat și o punte de legătură cu gruparea miliardarilor frați Surkis. 

Dinamo a pierdut un amical, 0-3 cu Dinamo Kiev, dar a câștigat deja peste 260.000 de euro din vânzarea biletelor virtuale și, mai ales, susținerea lui Mircea Lucescu. Și atenția miliardarilor frați Surkis, oamenii ce conduc legendarul club ucrainean, care au primit, onorific, carduri de membri Elite DDB!

Mircea Lucescu, discurs la antrenamentul lui Dinamo

"Câinii" lui Mulțescu au stat în cantonamentul kievenilor și au putut să se antreneze acolo în cele trei zile cât au stat în Ucraina. Ieri, înaintea plecării spre țară, jucătorii "SMURD"-ului au primit vizita legendei Mircea Lucescu, care le-a ținut un scurt discurs. Dinamoviștii trebuie să lupte să se salveze de la retrogradare, în Liga 1.

La dineul de sâmbătă seară, Mircea Lucescu a primit din partea dinamoviștilor un tablou în mărime naturală, lângă portretul său fiind trecute numele celor 15.000 de socios DDB. Marin Hîldan, tatăl "Unicului Căpitan", și Costel Orac au prezentat darul. 

Mircea Lucescu, punte de legătură între Dinamo și frații miliardari: „Cred că i-am contaminat și pe ei!”
FOTO: Facebook @PeluzaCatalinHildan

Il Luce a mulțumit pentru ceea ce a primit și, la rândul său, a transmis: „Fac cadou tabloul clubului Dinamo și noului stadion, pentru că într-adevăr o foarte mare parte din viața mea fotbalistică mi-am petrecut-o alături de acest club și e normal să fiu alături de voi în toate situațiile".

Mirca Lucescu: „Voi sunteți baza"

Apreciat din nou de către dinamoviști după ajutorul acordat în ultima perioadă, Lucescu s-a adresat suflării dinamoviste: „Eu vă mulțumesc vouă, celor prezenți aici, pentru că într-un moment de dificultate pentru acest club, voi ați fost aproape, voi sunteți cei mai importanți, voi sunteți baza. Mulți s-au retras, dar voi, cu o insistență extraordinară, ați reușit! Aici se vede dragoste pentru club și față de istoria lui. 

În toată țara, în America, în Europa, în Asia, ei trebuie să înțeleagă că dragostea pentru culorile unui club nu dispare în niciun fel, și nici nu se diminuează cu trecerea timpului. Voi ați demonstrat asta și vă felicit! Eu sunt prezent din respect pentru voi, căci văzând atâta disponibilitate de a fi alături de Dinamo într-un moment foarte greu pentru această echipă, am rămas impresionat. 

Cred că i-am contaminat și pe conducătorii lui Dinamo Kiev, cărora le-am spus ce înseamnă Dinamo București. Ceea ce a însemnat, ceea ce înseamnă și ceea ce va însemna și că ar fi bine ca între cele două echipe să existe permanent o relație de amiciție și de respect reciproc. Vă mulțumesc încă o dată!", a declarat Mircea Lucescu. 

100 de mii de euromai au de strâns dinamoviștii pentru a achita suma necesară obținerii licenței, până la finele lunii

Prietenie de miliarde: Surkis, membru DDB

Igor și Grigori Surkis - care au o avere de 3,5 miliarde de euro! - au devenit oficial membri DDB, după sprijinul acordat "câinilor" în organizarea "meciului salvării". În urmă cu doi ani, prin intermediari, cei doi frați ar fi luat în calcul să preia Dinamo București. Ca alte atâtea tentative în cazul clubului din Ștefan cel Mare, și aceasta a picat. 

Igor Surkis a ținut să-i mulțumească public lui Mircea Lucescu pentru faptul că a acceptat să antreneze marea rivală a clubului Șahtior, pentru care Il Luce deja scrisese istorie în Ucraina. "Noi nu uităm că trei ani la rând nu am jucat în Champions League și îi suntem recunoscători lui Mircea Lucescu. Am ajuns acolo datorită lui", a transmis Igor Surkis, conform Antena Sport. 

VIDEO EXCLUSIV Ionuț Negoiță rupe tăcerea: „În Don Pablo nu mai am încredere!” 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO Dinamo pierde clar amicalul de lux de la Kiev! Cătălin Hîldan Jr., debut sub comanda lui Mulțescu

EXCLUSIV Mario Nicolae, atacat de un fost colaborator de la Dinamo: „L-a trădat pe Walter!” + „Nepomuceno? Foarte gras”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
spartanul_1
spartanul_1  •  29 Martie 2021, 18:28
Postat de mir21 pe 29 Martie 2021, 14:58

Îi doare la bula pe aia fix de dddb si dinamo

Și pe noi ne doare de tine, la fel!

mir21
mir21  •  29 Martie 2021, 14:58

Îi doare la bula pe aia fix de dddb si dinamo

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close