FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FARUL 0-2

VIDEO Ovidiu Burcă, întrebat dacă se gândește la demisie: „Trei înfrângeri apasă greu” » Cum a surprins la conferință

Articol de , , - Publicat sambata, 23 septembrie 2023 07:46 / Actualizat sambata, 23 septembrie 2023 09:20

După 0-2 cu Farul, Dinamo a ajuns la trei înfrângeri la rând în SuperLigă. Dar antrenorul Ovidiu Burcă spune că nu se gândește să renunțe.

Promovată la finalul sezonului trecut, Dinamo trece prin momente complicate în Superligă. E pe locul 13, cu 8 puncte, iar în ultimele 4 meciuri nu a câștigat (3 înfrângeri și un egal).

Reacții dure în direct la adresa lui Dinamo: „E de râs! Inadmisibil!”
DINAMO - FARUL 0-2
Reacții dure în direct la adresa lui Dinamo: „E de râs! Inadmisibil!”

Ovidiu Burcă nu se gândește la demisie

La finalul partidei cu Farul, antrenorul Ovidiu Burcă a fost întrebat dacă are de gând să-și dea demisia și a avut un răspuns categoric..

„Nu-mi trec prin cap idei să renunț! E devreme să vorbim de acest lucru, deși trei înfrângeri apasă greu”, a declarat Ovidu Burcă la OrangeSport.

VIDEO Ovidiu Burcă, după Dinamo - Farul 0-2: „Echipa a făcut un progres”

Ulterior, la conferința de presă, antrenorul „câinilor” a avut un discurs surprinzător. Acesta a lăudat jocul echipei, în ciuda prestațiilor slabe.

„E un moment greu, dar trebuie să continuăm pe acest drum, La început spuneam că e o diferență mare între noi și echipele puternice. Acum am jucat cu probabil cea mai bună echipă și nu s-a văzut o așa mare diferență. Ne apropiem de echipele tari, ca ritm și intensitate. Începem să venim aproape. Nu vi se pare că azi echipa a arătat bine? Am prestat un joc bun. Chiar dacă vi s-a părut că am jucat bine în primele etape, eu simțeam că nu puteam să punem probleme. Acum am văzut că puntem pun probleme campioanei.

Suntem mai solizi, nu ne mai pierdem așa ușor în duelurile unu contra unu. Echipa a făcut progrese. Dar ne lipsesc punctele. Pe mine mă interesează ca echipa să aibă un joc solid și să facă progres de la meci la meci. Sunt mai puțin interesat de rezultat. 

Vor veni și victoriile pentru noi. Trebuie să mergem înainte și să rămânem uniți. Poate că e nevoie să pierdem ca să devenim o echipă bună. Suferința unește oamenii. Sper ca aceste momente să ne strângă și ca suporterii să fie lângă noi ”, a spus Ovidiu Burcă.

Citește și: 

Nu gazonul l-a supărat pe Gică Popescu » Cel mai DUR discurs: „Ridicol, noaptea minții. N-am crezut că poate exista așa ceva”

Camerele TV au surprins totul! DISPUTĂ Burcă - Politic, imediat după schimbare: „Am fost puțin supărat”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (12)
rocky3
rocky3  •  23 Septembrie 2023, 15:22

Că pleacă Burcă sau ca rămâne, nu are nicio relevanță in situația actuală și la lotul format din toți refuzații! Acționarii să aducă 11 fotbaliști, apoi pot aduce și antrenor! STRĂIN! Pentru că noi nu avem așa ceva! Dovadă stau rezultatele echipelor noastre prin Europa!

paolo12
paolo12  •  23 Septembrie 2023, 11:47
Postat de freddy pe 23 Septembrie 2023, 09:05

Absolut de acord cu tine! Merita sa ramana. :) Oricum...cine ar veni in locul lui??

Cum finalul șe știe, eu zic ca merita sa rămână...El i-a promovat, el să-i retrogradeze!

lapusneanul
lapusneanul  •  23 Septembrie 2023, 10:43
Postat de cpt.ahab pe 23 Septembrie 2023, 09:34

Burcă ne roagă să avem o Țâră de răbdare cu el. Pentru că echipa joacă bine, dar absolut nimeni nu-și dă seama de lucrul ăsta, în afară de el. Trebuie să ne mai spună și că Amzăr e inteligent și Neluț Roșu eficient...

E mare inghesuiala la club, sunt zeci de antrenori care vor sa va antreneze !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează