FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 1-0

Nicolescu, despre arbitrajul din Dinamo - Poli Iași: „Erau circumstanțe de roșu la Homawoo, dar ei au fost mai agresivi! Dădeau și țipau!”

Andrei Nicolescu +49   FOTO
Andrei Nicolescu

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2024 11:53 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 12:07

Andrei Nicolescu, administrator special și acționar la Dinamo, a comentat arbitrajul lui Ovidiu Hațegan din victoria cu Poli Iași, 1-0. El spune că au existat „circumstanțe de eliminare” la intrarea lui Josue Homawoo asupra lui Luca Mihai, dar per total i-a văzut pe moldoveni a fi mai agresivi.

Duminică seara, Dinamo a obținut prima victorie din play-out, 1-0 la București cu Poli Iași, gol înscris de Ahmed Bani în minutul 90+3.

Meciul a fost marcat de accidentarea de coșmar a mijlocașului Luca Mihai, transportat de urgență la spital după ce a fost lovit cu capul în ceafă de dinamovistul Josue Homawoo.

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru

Arbitrul Ovidiu Hațegan a scos din buzunar cartonașul galben, explicând în raportul de joc că a considerat-o a fi „o imprudență” din partea lui Homawoo.

Andrei Nicolescu, administrator special și acționar la Dinamo, consideră că existau „circumstanțe de eliminare” la acea fază, dar per total a salutat maniera de arbitraj a lui Ovidiu Hațegan, în ciuda nemulțumirilor exprimate de ieșeni.

Andrei Nicolescu, după Dinamo - Poli Iași: „Erau circumstanțe de roșu la Homawoo, dar ei au fost mai agresivi!”

„În primul rând vreau să spun că îmi pare foarte rău pentru acel moment. E un incident care câteodată se întâmplă, dar este greu pentru familia copilului și pentru noi. Am vorbit cu domnul Șfaițer, am întrebat dacă există ceva cu care putem ajuta. Este un eveniment pe care nu mi-l doresc niciodată pe teren.

Sunt într-o poziție foarte ingrată, trebuie să recunosc că erau circumstanțe de eliminare acolo. Dar ce aș putea comenta? Sunt circumstanțe de cartonaș roșu, e adevărat.

Cei care au fost mai agresivi au fost ei. Din păcate pentru ei, au ieșit mai șifonați din lupta asta fizică. Sunt alte faze în meci în care ei dau și ei țipă. Dar evenimentul acela a fost foarte trist, toți trebuie să fim aproape de jucător, de familia lui, să vedem cât de repede se poate recupera și să ajungă mai repede pe teren.

Din toate clinciurile în care au ieșit ei mai șifonați, ei sunt cei care lovesc, care atacă. Uitați-vă la fazele alea. Dacă vorbim despre întregul joc, cred că a fost foarte bine controlat. Dacă vorbim despre faza respectivă, sunt într-o poziție ingrată și nu pot spune decât că au fost circumstanțe de roșu.

A fost un arbitraj echilibrat, nu am văzut ceva ce se poate reproșa, excluzând faza cu acel incident”, a afirmat Andrei Nicolescu la Fanatik.

VIDEO. Tony, antrenorul lui Poli Iași, despre arbitrajul cu Dinamo

Citește mai multe știri din Superligă:

Becali a intrat în direct și i-a dat un sfat lui Șucu: „Nu ai cum! Noi suntem idioți?!”
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Becali a intrat în direct și i-a dat un sfat lui Șucu: „Nu ai cum! Noi suntem idioți?!”
Cu cine s-a fotografiat Florinel Coman la 5 dimineața: „Numărul 1!”
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Cu cine s-a fotografiat Florinel Coman la 5 dimineața: „Numărul 1!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (22)
creeperno534
creeperno534  •  15 Aprilie 2024, 22:58

Spitalul militar Carol Davila

Hund
Hund  •  15 Aprilie 2024, 21:13
Postat de atac_s pe 15 Aprilie 2024, 18:49

Copilul ăla are multiple fracturi craniene și tu ești fericit că unul de-al tău, sociopat, a scăpat cu galben. Cât despre "generația Pampers" mă faci să râd, nu numai că ești sociopat, dar nici mintea nu te prea ajută. Pe de altă parte, mă bucur că există și oameni din interiorul fotbalului, gen Ilie Dumitrescu, gen Vassaras, care chiar au văzut ce s-a întâmplat și sper că se vor lua măsuri. Părerea unui sociopat e pe cât de stupidă, pe atât de nefolositoare.

Nu cred că ai calificarea necesară pentru a pune un diagnostic)))) cât despre ce scriu jurnaliștii..... mă duce cu gândul la poezia lui Tudor Gheorghe "-Cumpărați, că nu sunt scumpi, câțiva jurnaliști… de top! Care spun că e senin, când afară e potop!-" Citește această poezie"Păpușarul " și poate ai să înțelegi ceva:D

atac_s
atac_s  •  15 Aprilie 2024, 20:43
Postat de Hund pe 15 Aprilie 2024, 15:52

Dă-mi exemplu de un caz asemănător, văzut de tine în alte campionate și sancționat cu cartonaș roșu. Un singur exemplu și eu recunosc că sunt "sociopat" )) dacă nu găsești, mergi cum te duci și nu te mai baga in seama. Este fantastică generația Pampers (((

PS „Din păcate, n-am perceput pe moment gravitatea impactului. Am văzut doar doi jucători lovindu-se cap în cap, iar impresia mea a fost că dinamovistul a vrut să joace mingea. Când am revăzut faza, mi-am dat seama că am greșit, trebuia să folosesc cartonașul roșu. Îmi pare foarte rău de cele întâmplate și îi doresc jucătorului de la Poli Iași însănătoșire grabnică”, a spus Hațegan pentru GSP.ro. Recunoaște că ești sociopat. Sau măcar că habar nu ai de regulile jocului de fotbal.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează