FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo are un nou preparator fizic » Mutarea aleasă de Stoican

Flavius Stoican încearcă să stopeze prăbușirea lui Dinamo / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Flavius Stoican încearcă să stopeze prăbușirea lui Dinamo / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 12:19 / Actualizat luni, 01 mai 2023 16:10

Dinamo are un nou preparator fizic. Silviu Ion, cel care a mai lucrat și în trecut cu Flavius Stoican, se va ocupa de pregătirea fizică a „câinilor”. 

Începând din luna octombrie a anului trecut, Andrei Antoce era preparatorul lui Dinamo. Acesta venise la echipă la insistențele lui Mircea Rednic, cu care mai colaborase la Viitorul și Poli Iași. Plecarea „Puriului” a adus și încheierea colabărării sale cu Dinamo. 

„Am reziliat cu preparatorul fizic Andrei Antoce”, a confirmat Iuliu Mureșan zilele trecute, în cadrul unei conferințe de presă.

Stoican a mai colaborat și în trecut cu Silviu Ion

Potrivit Radio Dinamo, Stoican și-ar fi dorit să-l coopteze în această funcție pe Denis Zmeu, fostul fotbalist de la FC Vaslui, care lucrează acum în Rusia. Acesta nu a putut fi adus, astfel că Stoicanetti s-a orientat către Silviu Ion, vechiul său prieten și colaborator, cel care se afla în staff-ul clubului și în timpul mandatului lui Rednic.

În precedentul mandat avut de Stoican la Dinamo, Silviu Ion a fost „secundul” acestuia, având și rol de metodist. Cei doi au mai lucrat și la Poli Iași. 

Planurile lui Stoican, date peste cap

Sâmbătă, de la ora 12:30, Dinamo ar fi trebuit să dispute un amical în compania lui CS Blejoi, locul 5 în Seria 5 din Liga 3. Testul de verificare a fost anulat din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

La Săftica a nins în sâmbătă dimineața, iar terenul era acoperit de un strat de zăpadă. A existat și varianta ca dinamoviștii să se deplaseze pe terenul prahovenilor, însă nici acolo gazonul nu se prezenta în condiții prea bune, astfel că amicalul a picat definitiv.

Roș-albii s-au repliat. Din informațiile Gazetei, Dinamo va disputa zilele următoare meciuri amicale în compania prim-divizionarelor CS Mioveni și Farul Constanța.

VIDEO Flavius Stoican și Florin Răducioiu au fost prezentați la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo a declanșat isterie în Liga 1: „Nu ne mai contactați jucătorii!”

EXCLUSIV Apel disperat din vestiarul lui Dinamo: „Renunț la două salarii, doar dați-mi drumul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
robbiekean
robbiekean  •  10 Ianuarie 2022, 22:48
Postat de endeavour pe 09 Ianuarie 2022, 16:52

Da??...așa vrei tu?.....oftica e mare printre gigiști!! va doare sufletul ticăloșit de ura! Suferiți țărănoilor! Dinamo merge mai departe!

asa o sa se intample.nu doar ca asa vreau eu. faliment placut. unde bah sa mergeti mai departe in afara de faliment? ca doar in faliment puteti merge mai departe.

robbiekean
robbiekean  •  10 Ianuarie 2022, 22:47
Postat de Mecanicacd Srl pe 09 Ianuarie 2022, 17:22

am luat prima transa pentru plata a 20000 veste GARAGANDI ,jijiel a facuit plata ,am scapat de faliment ,jijiei abiea acum afla !!!!vestele vor fi distribuite gratuit celor 300 fecesebisti care vin la meciul cu cefere!!!! 6 buc /ins

***. ***. ***. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

respect_nole
respect_nole  •  09 Ianuarie 2022, 18:32

Sa intre gaina umflata cu falimentul lui "vitan barzesti "=))))) lumea petrecea de revelion iar el cotcodacea pe gsp ca dinamo da faliment =)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează