FOTBAL  »  Superliga  »  CUPA ROMÂNIEI 1988

Dinamo rîde de Steaua: ”Nu e Cupa voastră!”

Articol de - Publicat luni, 09 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 08 mai 2011 22:19

Foştii jucători dinamovişti din 1988 îi iau peste picior pe stelişti pentru că şi-au pus, cu de la sine putere, Cupa României în palmares, pe site-ul oficial al clubului

Dinamoviştii rîd de stelişti fiindcă şi-au însuşit Cupa României din 1988 pe site-ul oficial al grupării. Foştii jucători ai roş-albilor, care au evoluat în acea finală cu scandal de acum 23 de ani, s-au amuzat de atitudinea roş-albaştrilor. "Probabil n-au mai cîştigat de mult un trofeu şi-au zis că este mai nimerit să-şi treacă acea Cupă în palmares, deşi se ştie că ea nu mai aparţine nimănui. Eu aş fi de acord s-o rejucăm, toţi care eram atunci", a declarat Mircea Rednic. Actualul antrenor al lui Hazar Lankaran face referire la faptul că şi Steaua, şi Dinamo au renunţat după 1990 la trofeu.

Rodion Cămătaru a fost spumos: "Poate steliştii vor să-şi mărească artificial zestrea de trofee. E ca şi cum unul declară că ştie 5 limbi străine, dar el habar n-are de nici una! Nu cred că steliştii ar trebui să se bucure astfel de cîştigarea unei cupe. FRF să se sesizeze!".

Florin Răducioiu, autorul golului dinamovist de atunci, susţine: "Păcat de faptul că acea finala n-a fost decisă pe teren. Cred că puteam învinge în acel meci, nici acum nu înţeleg de ce steliştii au părăsit gazonul. Oricum, nu mi se pare fair-play să-ţi treci în palmares ceva ce nu-ţi aparţine". În 1988, Răducioiu a egalat în minutul 88, după ce Lăcătuş deschisese scorul, Balint a punctat în minutul 89, dar golul a fost anulat de către asistentul George Ionescu, iar steliştii au părăsit gazonul.

12 Cupe ale României a cîştigat Dinamo în istoria clubului, steliştii avînd 20

"Nu cred că Dinamo trebuia să renunţe după 1990 atît de uşor la acel trofeu"
Ionuţ Lupescu, director general al FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
dinamo_ct
dinamo_ct  •  12 Mai 2011, 22:53
Postat de tavipopa pe 09 Mai 2011, 11:32

Nu va certati mai nostalgicilor. Am auzit ca in 86, echipei Barcelona i s-a dat o lista cu ce jucatori sa joace cu Steaua si cate driblinguri au voie sa faca, pase centrari, etc. Apoi la penalty-uri executantilor li s-a dictat in ce parte sa bata, Duckadam fiind un simplu actor care a repetat zile intregi cum sa sara artistic la mingi si sa se bucure ca si cum ar fi pe bune. Toate astea de la Ceausescu dictate. Iar lui Dinamo li s-a spus de toate astea ca sa stie sa nu faca atac de cord. Mai sunt unii ca Borcea care n-au inteles exact ce s-a intamplat si a ramas cu sechele. Andone le-a aratata fundul la stelisti ca doar fiecare se lauda cu ce a facut el Steaua Cupa Campionilor iar Dinamo ..

Tu stii acum cati ani ati luat cupa aia? Era bunica fata. O cupa luata la penalty-uri dupa 5 tururi... dar ce sa cer la oite...

sylar_1923
sylar_1923  •  09 Mai 2011, 20:03

haoleo au facut steristii hemoroizi cand li s-a spus adevarul in fata si au sarit sa spuna numai ce stiu ei sa zica cand li se zice adevarul: ca toata lumeaa e proasta ca vorbeste de rau pe stelemeaua. ma refer aici in special la oitza onedriver ;).

sbfc
sbfc  •  09 Mai 2011, 12:45

Cele mai importante realizari ale vostre sunt victoriile obtinute impotriva Stelei, si incendierea peluzei, pentru ca palmares nu aveti, Steaua este etalonul vostru. In rest nu existati, sunteti zero pe plan international si asa o sa ramaneti. Cine isi doreste putin, atat are.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează