FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOINŢA SIBIU, SÎMBĂTĂ, 18:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamo s-a abonat la cumpărături din Banat » Îl dau pe Bakaj pentru Curtean

Articol de - Publicat joi, 17 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 17 noiembrie 2011 09:48

Albanezul ar putea ajunge din ianuarie la Timişoara, la schimb cu mijlocaşul pe care Dinamo îl vînează de mai bine de un an


Adus în urmă cu un an ca mare speranţă şi înlocuitor al lui Adrian Cristea, Elis Bakaj n-a reuşit să se impună în Ştefan cel Mare. Mijlocaşul de 24 de ani are doar 259 de minute în tricoul alb-roşu în acest sezon şi vrea să schimbe aerul din 2012. Agenţii săi vor sosi la Bucureşti la începutul lunii decembrie pentru a discuta cu conducerea clubului viitorul internaţionalului albanez.

"Cîinii" sînt şi ei de acord ca Elis să meargă la o altă formaţie unde să joace meci de meci pentru a nu-i scădea cota, mai ales că este convocat cu regularitate la "naţionala" Albaniei. Una dintre variantele gîndite de roş-albi este ca Bakaj să fie împrumutat pînă în vară la Timişoara, la schimb cu Alexandru Curtean, fotbalist aflat pe lista bucureştenilor de mai bine de un an. Roş-albii doresc ca în vară să aibă opţiune de transfer definitiv asupra fotbalistului de 24 de ani!

Curtean, care evoluează pe ambele benzi ale terenului, e pe placul acţionarilor, iar mutarea ar putea fi înlesnită de Cristi Borcea, care se află în relaţii cordiale cu Marian Iancu după mai vechile tranzacţii Torje şi Luchin.

"La Bakaj nu vezi nici viteză, nici reacţie, nici angajament, nici forţa de a dribla, nimic, plus că e şi fragil. A dat cîteva goluri în circumstanţe care erau oricum favorabile lui Dinamo"
Cornel Dinu

300.000 de euro au plătit românii către Dinamo Tirana pentru Bakaj

1,3 milioane de euro a plătit Timişoara lui Gaz Metan, în 2009, pentru Curtean

Acasă sau în Bulgaria
Roş-albii mai au variante pentru Bakaj, dacă acesta nu va dori să evolueze în liga secundă, la Timişoara. Albanezul este dorit de Dinamo Tirana, fostul său club, dar mai are şi varianta Bulgaria. ŢSKA Sofia e una dintre echipele la care ar putea ajunge sub formă de împrumut prin intermediul fraţilor Becali, cei care sînt în relaţii bune cu şefii bulgari.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (17)
pancozone
pancozone  •  17 Noiembrie 2011, 22:35

Nu se compara Curtean cu albanezul asta de mana a 2-a....Curtean chiar este un jucator de foarte mare perspectiva insa nu a fost lucrat cum trebuie...La Dinamo este doar o pista de decolare pentru Europa, Dinamo este un targ de fotbalisti...ma gandesc ca asta este si motivul pentru care ar accepta!

ionut.07
ionut.07  •  17 Noiembrie 2011, 16:18

Bakaj trebuie sa fie jucat mai des. E unul dintre cei mai mijlocasi din prima liga, dar nu este jucat. Ar trebui sa i se acorde mai multe sanse, nu doar cate 15-20 de min. E clar ca mai avem nevoie de achizitii in iarna, insa nu trebuie sa imprumutam sau sa vindem jucatorii care ne sunt de folos.Pe langa Bakaj, ar mai trebui jucati mai mult si Paun si Stanescu si Tucudean. Ar fi destul de bine sa-l luam pe Curtean sau pe unu' dintre cei tot mentionati, insa ar fi o prostie sa i se dea drumu' lui Bakaj.

mihaienache
mihaienache  •  17 Noiembrie 2011, 17:46

haha curtean are viteza?.......ce gluma buna

Vezi toate comentariile (17)
Comentează