FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinamo s-a înţeles cu Wellington de la Concordia Chiajna! Atacantul are cifre mai bune decît George Ţucudean

Articol de - Publicat luni, 05 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 05 mai 2014 19:26

Dinamo a rezolvat azi transferurile lui Traian Marc, portar de la Corona, Francesco Miranda, mijlocaş de la Corona, dar şi Weelington, atacantul Concordiei Chiajna. 

Vîrful de 26 de ani este golgheterul Concordiei în acest sezon, avînd 8 reuşite, dar şi 3 pase de gol plus două penalty-uri obţinute.

Cu aceste cifre este peste George Ţucudean. Jucătorul împrumutat de la Standard Liege a reuşit doar 6 goluri, 3 pase de gol şi un penalty obţinut.

În ciuda acestui fapt, George Ţucudean se află pe lista Stelei de transferuri pentru această vară. Jucătorul este pe placul lui Laurenţiu Reghecampf, care şi-a manifestat interesul pentru el.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
mirceab26
mirceab26  •  06 Mai 2014, 10:12

Se pare ca urmatoarele transferuri la Dinamo vor fi Bambara si Bus veniti din postura de jucatori liberi de contract de la Chiajna, respectiv Corona. Dinamo mai negociaza pentru Nelut Rosu (Chiajna) si Neacsa (Corona). PEntru fiecare dintre ei, clubul din Stefan cel Mare ar trebui sa plateasca aproximativ 200 de mii de euro. De asemenea la Dinamo vor reveni imprumutatii Balint si Raphael Stanescu!

mirceab26
mirceab26  •  06 Mai 2014, 10:09

Dinamo avea mare nevoie de inca 1-2 inchizatori de valoare, iar aici Francesco Miranda (22 ani) e o alegere buna! Tucudean se vede ca joaca indolent si fara chef si e cu gandul la plecare, la fel ca si Balgradean. In locul lor, a fost aduc Wellington care e un jucator bun si tanar (24 de ani). Traian Marc poate fi o rezerva pentru Naumovski, cand nu va intra Samoila, sezonul urmator.

mihaitanase
mihaitanase  •  06 Mai 2014, 08:33

Rezolvati sunt in momentul inregistarii transferurilor la LPF . pana atunci sunt doar zvonuri .Valabil pt. toate transferurile . nu doar pt. Dinamo .

Vezi toate comentariile (31)
Comentează