FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Dinamo s-a mai despărțit de un fotbalist! Unde va evolua acesta

Dinamo a anunțat oficial despărțirea de Mihai Popescu (27 de ani, fundaș central), care a fost transferat definitiv Heart of Midlothian FC (Scoția).
Dinamo a anunțat oficial despărțirea de Mihai Popescu (27 de ani, fundaș central), care a fost transferat definitiv Heart of Midlothian FC (Scoția).

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 septembrie 2020 15:15 / Actualizat miercuri, 16 septembrie 2020 15:35

Dinamo a anunțat oficial despărțirea de Mihai Popescu (27 de ani, fundaș central), care a fost transferat definitiv Heart of Midlothian FC (Scoția).

Mihai Popescu la Heart of Midlothian FC

Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul definitiv al fundașului central Mihai Popescu la clubul scoțian HeartofMidlothianFC

Comunicat oficial Dinamo

Mihai Popescu s-a despărțit de Dinamo

OFICIAL. Mihai Popescu la Heart of Midlothian FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial,...

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Wednesday, September 16, 2020

Popescu a mai evoluat în Scoția în returul sezonului 2018-2019, la St. Mirren, echipă pentru care a strâns 21 de meciuri.

350.000 de euroeste cota de piață a lui Popescu, potrivit Transfermarkt

VIDEO Match Preview Gaz Metan - Dinamo

DINAMO 

  • ANTRENOR: Cosmin Contra (nou)
  • VENIRIMăgureanu (Afumați, împrumut încheiat), G. Crețu (Rapid, împrumut încheiat), Eșanu (Farul, împrumut încheiat), Bejan (Clinceni, împrumut încheiat), Dudea (Chindia, împrumut încheiat), Petrișor (Turris, împrumut încheiat), L. Gheorghe (Modelu, împrumut încheiat), V. Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), A. Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo), J. Camara (Jagiellonia), Rene Roman Hinojo (liber)
  • PLECĂRI: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (U Cluj), Kostrna (liber), Perovic (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul, împrumut încheiat), Dudea (CSM Reșița, împrumut), Petrișor (Aerostar, împrumut), Fara (Farul, împrumut), Mrzljak (liber), Daniel Popa (Chindia), Cătălin Straton (liber), Mihai Popescu (Heart of Midlothian FC)

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Fierbe vestiarul la Dinamo: jucătorii și Contra, duși cu vorba de Pablo Cortacero! Ce a promis din nou spaniolul

A plecat de la Dinamo, iar acum e la un pas de retragere! Ce i-au spus doctorii

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  17 Septembrie 2020, 01:12

Popa, Popescu, Neicutescu =out?! Suntem pe drumul cel bun, sper să-i gaseseasca și lu Fabrini echipa cât de curând, a făcut atâtea piruete pe teren ca a distrus gazonul și Ștefan cel Mare.

creeperno
creeperno  •  16 Septembrie 2020, 22:52

Sa-l ia si pe bejan cu el

sampaolo
sampaolo  •  16 Septembrie 2020, 17:47

Plecarea acestui pseudo fotbalist e un mare câștig pt Dinamo București.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează