FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, MIERCURI, 21:15, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamo se întăreşte serios pentru Europa » L-au acontat pe Eric

Eric e al doilea golgeter al sezonului, cu 15 reuşite Foto: Raed Krishan
Eric e al doilea golgeter al sezonului, cu 15 reuşite Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 23 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 23 mai 2011 02:40

Dinamo a obţinut acordul brazilianului lui Gaz Metan şi s-a înţeles şi cu agenţii acestuia pentru un transfer din această vară

Cu probleme grave în apărare, Dinamo îşi face strategia pentru următorul sezon pe profil ofensiv. Pînă în acest moment, "cîinii" au acontat trei fotbalişti de atac: Alexandru Chipciu (Braşov), Paul Pîrvulescu ( Gaz Metan) şi, ultimul pe listă, Eric, tot de la Mediaş.
Roş-albii au avut în Pîrvulescu un atu, acesta fiind foarte bun prieten cu brazilianul de 25 de ani, şi au obţinut un acord verbal din partea mijlocaşului. Surse din anturajul jucătorului susţin că acesta chiar a povestit apropiaţilor că are semnat un precontract cu bucureştenii.

Dinamoviştii spun însă că acum trebuie să demareze negocierile cu directorul general al Gazului, Ioan Horoba, care nu are de gînd să lase la preţ şi cere în jur de 500.000 de euro! Foarte important: conducerea dinamovistă s-a înţeles şi cu agenţii sud-americani ai fotbalistului, dar şi cu Eric în privinţa contractului. El cîştigă la Mediaş aproximativ 50.000 de dolari pe sezon, iar în Ştefan cel Mare ar urma să încaseze 8.000 de euro lunar, plus bonusuri de performanţă.


15 goluri a marcat Eric în acest sezon în cele 30 de partide jucate pentru Mediaş, în Liga 1, fiind al doilea golgeter al campionatului, după Zicu (18 goluri)

"Îmi doresc să ajung şi eu la o echipă mare, care se bate la titlu, care joacă în Europa. Poate chiar cu Paul Pîrvulescu la Dinamo, de ce nu?"
Eric, mijlocaş Gaz Metan

Şi-a luat rămas-bun de la Mediaş
Sîmbătă seară, după ce Gazul a învins la Craiova, Eric a postat pe site-ul de socializare facebook.com un mesaj prin care îşi anunţă despărţirea de Mediaş. "Vreau să mulţumesc tuturor suporterilor, Gaz Metan e o echipă frumoasă şi sînt mîndru că sînt medieşean. Mulţumesc din suflet pentru toate momentele pe care le-am trăit aici, s-a terminat încă un sezon şi sîntem mîndri că am dat totul pentru a-i face fericiţi pe suporteri!", a scris Eric pe pagina sa de facebook.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
gazistu
gazistu  •  26 Mai 2011, 23:43

eric the bestt

mateutz11
mateutz11  •  24 Mai 2011, 10:26

de ce sa nu-l dea pe 500 mii? poate are gazul si procente din urmatoarea vanzare a jucatorului...de la dinamo pleaca mai bine si cu mai multi bani in strainatate (altfel se implica giovani in transferuri cand e de plecat de la dinamo...banii vorbesc :) ) decat de la medias! oricum speculatiile sunt...oricum dinamo ar trebui sa se orienteze mai mult pe defensiva...si sa lase pe chipciu sau de astia de banda...locui cui sa-l ia ? al lui torje? al lui alexe? strica un jucator daca vor sa-l ia doar pt 20 30 minute pe meci...parerea mea!

spartandinamovist
spartandinamovist  •  23 Mai 2011, 17:09
Postat de vladutz13 pe 23 Mai 2011, 02:06

Toate 3 sunt transferuri extraordinare (poate mai putin Parvulescu), dar 500.000 mi se pare foarte putin pentru al doilea marcator al Romaniei.... iar salariul ala de doar 8000 pe luna este jignitor in comparatie cu ce castiga altii la DInamo, cu Vasluiul mi-e si rusine sa fac comparatii

voi cit ati oferit pe jr moraes in iarna ?800 mii ?si sal ?de 100 mii? asta in compensatie avea oferte mult mai generoase din strainatate de 8oo de mii sal si clubul 1.5 mil ...comparativ ca eric nu are nici o oferta,salariul lui e de 50 de mii clubul nare nici o cerere pt al ceda mai avantajoasa decit cea de incorecta suma de 400mii ,preturile se pun si dupa echpa la care evoluezi campionatul etc ..daca cristiano ronaldo juca la gaz metan nul vindeau cu mai mult de 500 de mii ...cred ca ai priceput ca nuti tin lectii de cum se formeaza un pret pe piata a unui jucator ... oricum 400 mii e un pret mare pt echipa la care joaca , esuper evaluat

Vezi toate comentariile (15)
Comentează