FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo se pregăteşte de cupele europene: "Nu vrem ca jocul să scîrţîie" » "Cîinii" aşteaptă răspuns de la UEFA

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 10:12

"Cîinii" aşteaptă răspuns de la FRF, care a trimis o adresă la UEFA cu privire la posibilitatea accesului în cupele europene al cluburilor aflate în insolvenţă.

"Să ajungem, mai întîi, pe o poziţie de Europa şi vom vedea atunci care e situaţia. Pînă atunci, continuăm proiectul de a promova cît mai mulţi tineri români în primul 11, să producem un fotbal competent şi plăcut, nu vrem ca jocul să scîrţîie, ci sîntem adepţii fotbalului ofensiv, spectaculos", a punctat Dănciulescu.

Dinamo ocupă în prezent locul 6 în Liga 1, cu 32 de puncte, fiind la egalitate cu Astra, cu un punct în spatele lui CS U Craiova şi la 4 de ASA Tîrgu Mureş, care e pe 3.

Distanţa dintre "cîini" şi primele două clasate este destul de mare, 7 puncte pînă la Petrolul şi 12 pînă la liderul Steaua.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
reddogsv.
reddogsv.  •  05 Martie 2015, 15:35

Deh nenica deh, cand fotbalul pentru unii cade mai greu mai ceva decat carnea de porc trebuie sa-le dam un reject total acestor babuini cu materia cenusie arsa.

bean.
bean.  •  05 Martie 2015, 15:33

Incredibil, cat le tremura castravetele in pamant doamne, va e frica ca Dinamo se ridica nu ??? Va inteleg supararile, dar pentru frustratei, am doar un mesaj: sa va duceti la niste alpinisti sa luati niste franghie, dupa care la un magazin sa luati un sampun dala alunecos si iute :))) si cand luati aceste 2 unelte, veti sti ce sa faceti cu ele cu buna stiinta :))

zecs93
zecs93  •  05 Martie 2015, 15:23

Va anunt ca acum ceva ani, clubul borussia dortmund a fost in insolventa la fel ca si noi si au jucat bine mersi in cupele europene, deci nu vad de ce nu s-ar putea repeta istoria si cu noi si cu celelalte echipe aflate la ananghie in procedura de insolventa !!! La Dinamo mai ales ca in maxim 1 luna se iese din pata asta neagra care a apasat clubu atatia ani !!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează