FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 0-0

DINAMO - SEPSI 0-0 // Eugen Neagoe, acid după egalul de la București: "Am fost luat la mișto. Asta le transmit"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 23:55

Dinamo a remizat alb pe teren propriu contra celor de la Sepsi OSK. Eugen Neagoe, antrenorul oaspeților, visează în continuare la titlu, dar afirmă că obiectivul este rămânerea în primul eșalon. 

"Se putea şi mi-aş fi dorit să câştigăm, am făcut o prima repriză foarte bună, Dinamo nu şi-a creat nicio ocazie, în repriza a doua am făcut câteva greşeli şi puteau sa ne coste, dar este un rezultat bun, chiar dacă mi-am dorit să câştigăm, nu am reuşit, băieţii merită felicitați pentru atitudinea pe care au avut-o şi efortul pe care l-au făcut.

Nu vreau să deranjez pe nimeni, nici să par arogant. Ar fi frumos să luăm titlul, dar sunt realist, e dificil. Am fost luat puțin și la mișto, de conducători de la alte echipe, ziceau că e dezastru dacă a ajuns Sepsi să vrea titlul. Le transmit că noi vrem să rămânem în prima ligă. Dacă reușim asta este foarte bine, chiar și la baraj", a declarat Neagoe pentru Look TV. 

 Vezi si: Claudiu Niculescu are țelul lui: "Ăsta trebuie să fie principalul nostru obiectiv!"

Citește și:

Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (4)
389767441538495
Tudor Petrascu  •  29 Septembrie 2018, 13:33

Sepsi are o echipa buna pe partea de mijloc si spate. Cand ajung insa la finalizare toti se codesc sa o ia spre poarta si incep pasele inapoi pana se umple careul de aparatori si atacul se fasaie. A ajuns Tandia sa fie omul de gol cand el ar trebui sa fie pe linia a doua. N-au atacanti, joaca la contraatac sau la ciupeala, dar asta nu-i vina lui Neagoe.

2264101893823582
Kiss Péter  •  29 Septembrie 2018, 11:43

Felicitari si succes SEPSI OSK - EUGEN NEAGOE !!

2264101893823582
Kiss Péter  •  29 Septembrie 2018, 11:41
Postat de idi53 pe 29 Septembrie 2018, 09:27

E adevarat ca fotbalul din Romania a ajuns jos de tot daca si Sepsi vrea titlul!Sau e o gluma de 1Aprilie sau suntem chiar ultimii in fotbalul din Europa!

DE CE A AJUNS PREA DE JOS FOTBALUL,DACA SEPSI OSK VREA TITLUL?? Fotbalul este o competitie,si nu este nici un castigator planificat.Unii se ridica altii sa sting.Momentan SEPSI OSK este o echipa foarte buna,mai buna decat jumatatea echipelor vechi din campionat.De ce ar fi deranjant sa castige chiar campionatul ?? Cum a castigat Urziceniul,poate sa castige si Sfantu Gheorghe.Succes SEPSI OSK !! Ultimile 3 meciuri nu ati pierdut cu Dinamo,deci nu este nimic intamplator !!FCSB a castigat acasa tot cu noroc,cu 11 m acordat usor in ultimile 10 minute...deci ciocul mic.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează