FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 1-3

DINAMO - SEPSI 1-3. Salvatorul covăsnenilor răsuflă ușurat: „Nu ne permitem pași greșiți!”

Roland Niczuly a fost omul decisiv pentru Sepsi în victoria cu Dinamo, 3-1 +47   FOTO
Roland Niczuly a fost omul decisiv pentru Sepsi în victoria cu Dinamo, 3-1

Articol de - Publicat luni, 22 iunie 2020 13:23 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 14:35

Roland Niczuly (24 de ani) a fost omul decisiv pentru Sepsi în victoria cu Dinamo, 3-1, parând penalty-ul executat de Perovic înainte de pauză și intervenind decisiv la alte câteva mingi grele. 

Intervenții bune a avut și în meciul cu Voluntari, dar fără efect în clasament, astfel că Niczuly răsuflă ușurat după succesul din Ștefan cel Mare. 

„Am avut mare nevoie de acestă victorie! Clasamentul este foarte strâns și nu ne permitem pași greșiți. Nu am făcut nimic față de partidele precedente, tratăm fiecare meci la fel, dar acum a ieșit bine! Au fost trei luni dificile, ne-am antrenat în condiții grele și neobișnuite. Dar am strâns din dinți cu toții și sperăm să se vadă rezultatele în continuare pe teren”, a spus Niczuly.

„Nu te întâlnești zi de zi cu șansa de a juca o finală!”

Admite că meciul cu Dinamo a avut un moment de cumpănă, penalty-ul făcut de Tincu, dar e bucuros că a reușit să-și țină echipa „în viață”: „A fost o fază grea pentru amândoi, din cauza condițiilor meteo și a gazonului. Îmi pare rău pentru Răzvan, dar din fericire pentru echipă a ieșit bine și asta e tot ce contează!”.

Așa că gândul „zboară” inevitabil la turul semifinalelor Cupei României, cu Politehnica Iași (miercuri, ora 20.00). „Ne așteaptă o dublă foarte grea cu Iașiul! Trebuie să fim conștienți cu toții de miza acestei duble și să ne ridicăm la nivelul așteptărilor! Pentru fiecare ar însemna mult o finală de Cupă. Nu în fiecare zi de întâlnești cu oportunitatea de a juca o finală! Avem de muncă și în campionat și în cupă, dar avem un lot valoros și cred că putem gestiona bine această perioadă!”, a mai declarat goalkeeper-ul.

Baby-Mark îi „încarcă bateriile” 

Niczuly traversează, în ciuda pandemiei și a situaților aduse de aceasta, momente fericite în plan personal, în urmă cu trei luni devenind tătic. „Este cel mai frumos sentiment, iar acest aspect mă ajută psihic foarte mult! Din fericire, Mark este un băiețel foarte cuminte și mă pot odihni foarte bine. Asta atunci când stau pe acasă, căci e o perioadă în care ne petrecem mult timp în cantonament”, a mai afirmat Niczuly.

DINAMO - SEPSI 1-3. Salvatorul covăsnenilor răsuflă ușurat: „Nu ne permitem pași greșiți!”

FOTO Cele mai interesante imagini din partida Dinamo - Sepsi 1-3

+43 FOTO

VIDEO Adrian Mihalcea, după Dinamo - Sepsi 1-3: „N-am văzut diferenţa dintre o echipă în zece şi una în 11"

Citește mai multe știri de actualitate:

Mircea Lucescu: „FCSB e Steaua! E normal să joace în Ghencea”

Laurențiu Reghecampf îi răspunde lui Duckadam: „Eu nu-mi plâng de milă la TV!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno
creeperno  •  22 Iunie 2020, 22:45

Si fara penaltyul ala era 2-1 oricum

318812238881711
Marco Marco Popa  •  22 Iunie 2020, 14:55

s a vazut clar ca dinamovistii nu sunt pregatiti, insa, coltescu si a batut joc de meci... revedeti fazele la care a acordat si cele la care nu a acordat penalti, nu a fost jenant, a fost hot, sepsi a [rimit penalti gratuit !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close