FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dinamo şi-a dat acordul pentru plecarea lui Grigore! Ce a grăbit afacerea

Grigore a fost adus de la CFR Timişoara în 2007, pentru Dinamo II, iniţial
Grigore a fost adus de la CFR Timişoara în 2007, pentru Dinamo II, iniţial

Articol de - Publicat marti, 27 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 26 august 2013 20:53

"Cîinii" au obţinut chiar mai mult decît îşi propuseseră pentru cedarea lui Dragoş Grigore la Hellas Verona, un milion de euro urmînd să intre în vistieria clubului în trei tranşe


"Cîinii" s-au specializat în exporturi pentru Serie A! Dragoş Grigore este al treilea dinamovist ce ajunge în Italia în acest mercato după Marius Alexe la Sassuolo şi Constantin Nica la Atalanta. Ieri, la ora 13:00, Constantin Anghelache a anunţat la Radio GSP: "Verona îl vrea, jucătorul vrea să plece, noi vrem transferul. Negociem încă, n-are rost să vorbim detalii acum". Preşedintele a evitat să dea un verdict, însă Dinamo şi-a dat acordul, în principiu, pentru transferul ce va aduce un milion de euro în conturile grupării, bani ce vor fi plătiţi în trei tranşe.

Prestaţia cu U Cluj a grăbit afacerea

Suma este mai mare decît îşi planificase Dinamo, la un moment dat, care ar fi fost de acord şi cu jumătate în iarnă sau în primăvară. Verona, echipa care a învins-o pe Milan cu 2-1 în etapa inaugurală din Serie A, a oferit 700.000 de euro după cele două goluri marcate vineri seară de Dragoş Grigore în meciul cu U Cluj (6-0), "cîinii" au plusat şi s-a ajuns la aproape un milion de euro. Acum, formaţia peninsulară trebuie să facă dovada plăţii, pentru ca stoperul de 26 de ani să fie transferabil.

Pleacă azi în Italia?

Mai e nevoie ca şi jucătorul, prin intermediul impresarilor săi, fraţii Becali, să ajungă la o înţelegere cu formaţia la care a strălucit Adrian Mutu în urmă cu mai bine de un deceniu. Ceea ce n-ar fi un impediment. "I-am lăsat jucătorului libertatea să plece cînd crede de cuviinţă în Italia să facă formalităţile de semnare a actelor. Noi ne-am dat acordul", au declarat ieri după-amiază roş-albii. Astfel că Dragoş Grigore s-ar putea să plece azi în Italia şi nu la munte, cu Dinamo, în stagiul din Poiana Braşov.


2,1 milioane de euro au încasat dinamoviştii din vînzarea lui Alexe la Sassuolo şi a lui Nica la Bergamo

100 de meciuri şi 5 goluri are Grigore pentru Dinamo în Liga 1

"L-am crescut la Timişoara, apoi l-am propus "cîinilor". N-am fost nevoit să-i întorc şurubul niciodată, poate să-i fi dat una, două peste ceafă, de motivaţie. Avea nişte sandale de cauciuc, sper să nu uite de unde a plecat! Va face faţă şi-n Italia"
Ioan Sdrobiş, antrenor

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
calinescu_
calinescu_  •  27 August 2013, 19:39

O DATA CU PLECAREA LUI GRIGORE , DINAMO SI-A PIERDUT ULTIMUL PILON DE SUSTINERE .....!!!!! DE ACUM ADIO PERFORMANTA .....!!!!! LOCUL 10 VA FI O MARE REALIZARE .....!!!! PACAT .....!!!!! ACUMA TOT ADUC BAIETII ATACANTII REFUZATI DE TOATA LUMEA FARA SA IA CEL PUTIN 2 INCHIZATORI DE MESERIE .....!!!!!! PACAT .....!!!!

oaeaspurcata
oaeaspurcata  •  27 August 2013, 13:31

Din partea mea putea sa se duca si gratis, nu vad unde e problema ca Negoita vinde? A, daca era o superechipa cum a fost aia din '90 care s-a destramat imediat dupa Copa del Mondo as fi zis ca Dinamo e o echipa fara perspectiva, dar acum Dinamo e o echipa cel multv de mijlocul clasamentului asa ca e bine ca un jucator mediocru si plafonat ca Grigore e vandut si pe deasupra cu suma de transfer. Sa fie vanduti si Curtean, Rus, Luchin si sunt convins ca la saracia din Liga 1 vor veni jucatori de valoare si de perspectiva la Dinamo. Cred ca Negoita vrea de fapt sa formeze un lot competitiv iar ulterior sa vanda 1-2 jucatori pe sezon pe sume importante fara sa dezbine echipa(vezi FC Porto).

zidane92
zidane92  •  27 August 2013, 12:46
Postat de gilos pe 27 August 2013, 11:11

Negoita este pus pe vanzari, foamete mare pe la grupul Rin... Pai, asa vreti voi, mai nea Negoita si nea Anghelache, sa faceti new Dinamo ? Ati vandut rapid tot ce era mai bun si ce-ati adus in loc ? Sa mai spun ca Negoita promitea un nou stadion in Stefan cel Mare ??!

e mare veselie in birourile de la rin 3 milioane intr-o vara + inca un milion din salariile eliminate ale lui alexe,scutaru,axente,andrei cristea samd +spectrul unor transferuri in iarna sau vara viitoare ale produselor vandabile care mai sunt:curtean,matei,luchin si balgradean sa nu mai vorbim ca deja sunt cativa tineri interesanti ca fai si rotariu care in maxim un an pot fi valorificati in vest cu un milion la fel ca la steaua buzunarul patronilor se ingroasa perspective de performanta in schimb :zero barat

Vezi toate comentariile (11)
Comentează