FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR 2-0

Dinamo și-a răpus coșmarul: a schimbat istoria și cifrele negative » Reacția lui Mutu

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 23:13

"Câinii" nu mai cunoscuseră bucuria unei victorii pe propriul teren cu CFR Cluj tocmai de pe 23 august 2009!

Pe vreme aceea roș-albii se pregăteau de "Minunea de la Liberec" și de ultima participare în grupele Europa League. În această seară, Dinamo, prin golurile lui Nemec și Rivaldinho, a obținut primul succes acasă cu ardelenii după o serie neagră de 6 înfrângeri și o remiză!

În duelurile directe, Dinamo nu mai bătuse pe CFR Cluj din 2013, dar atunci victoria, 1-0, a fost în Gruia. De atunci au fost 3 egaluri și 5 victorii ale ardelenilor până la succesul din această seară al roș-albilor.

Și Vasile Miriuță a avut de suferit pe Național Arena: a bifat primul eșec în fața "câinilor" după 3 victorii și 3 remize cu Dinamo.

"Nu mai câștigasem de vreo 10 meciuri cu CFR, așa se întâmplă. Cum a făcut și Steaua cu noi. Clujenii sunt foarte buni, dacă nu li se scădeau 6 puncte, erau pe primul loc. Băieții noștri și-au dat seama că fără atitudinea avută în primele patru meciuri nu se poate câștiga. Îi felicit pe băieți, pe Cosmin și tot stafful lui"
Adrian Mutu

Detalii despre meci, AICI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  06 Aprilie 2017, 06:57

CU VIITOTUL ANTRENOR AL LUI DINAMO PE BANCA CFR S-A FACUT DE RAS!!!!DAR CE MAI CONTEAZA CU ""CIURLI-BURLI""PREZEDINTE FRF?????AFARA .DEMISIA!!!!!!!

mircea_cjn
mircea_cjn  •  05 Aprilie 2017, 23:39

Mda, cu arbitrul Tudor... Care dă galben lui Lopes ca sa nu dea 11m.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează