FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo şi-a readus golgeterul din 2010 » S-a întors Andrei Cristea!

Articol de - Publicat duminica, 27 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 26 mai 2012 20:39

Andrei a devenit liber de contract, după ce a retrogradat cu Karlsruhe în liga a 3-a, şi va semna zilele următoare cu roş-albii


Aşa cum Gazeta Sporturilor a anunţat încă de pe 13 aprilie, Andrei Cristea va fi din nou "cîine"! Conducerea din Ştefan cel Mare îi face un cadou lui Dario Bonetti, repatriindu-l pe atacantul care acum e liber de contract, după ce Karlsruhe a retrogradat în liga a 3-a în Germania. La începutul săptămînii viitoare, fotbalistul de 28 de ani el va semna cu Dinamo.

"Momentan sînt liber şi pot trata cu oricine. Toată lumea ştie simpatia pe care o am pentru Dinamo, voi veni în ţară, mă voi vedea faţă în faţă cu şefii şi voi lua o decizie. Mai am ceva propuneri şi din Germania", a spus Cristea. Cristi Borcea a pregătit deja actele şi îl aşteaptă pe atacant să parafeze înţelegerea pe trei sezoane: "Andrei e jucătorul lui Dinamo, el a semnat deja actele. Mai avem nevoie de două transferuri pentru a ne completa lotul".

Andrei, care lua 300.000 de euro pe sezon la Karsruhe, va cîştiga jumătate în Ştefan cel Mare. El nu a jucat nici un minut în sezonul precedent din cauza unei accidentări la genunchi, însă acum este recuperat sută la sută.

9 goluri a marcat Andrei Cristea în cele 16 partide jucate pentru Karlsruher

Probleme cu Axente şi Scutaru
Dinamo a semnat contracte pe cîte 5 sezoane cu Mircea Axente şi Cristian Scutaru, însă Marian Iancu a anunţat ieri că transferurile ar fi picat: "Nu am negociat cu Dinamo, iniţiativa a fost doar a impresarului jucătorilor, Florin Iacob, şi în nici un caz a clubului Dinamo, fapt care nu înlătură responsabilitatea în competiţie cu regulamentele. Nici unul dintre cei doi jucători nu a primit drept regulamentar de a face acest demers, ei sînt sub contract cu Timişoara şi vor suporta consecinţele".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
redbuldog
redbuldog  •  27 Mai 2012, 23:32

Ddah..daca vine Cristea pleaca Niculae,Danciu si Alexe..asta da superafacere,marca borcea!

yoana23
yoana23  •  27 Mai 2012, 19:00

Foarte bun transferul. Sa nu uitam ca atunci cand Andrei a plecat de la Dinamo a facut-o din postura de golgheter al ligii 1- Asa s-a zis de el ca e terminat si in urma cu cateva sezoane cand a fost imprumutat la Poli si totusi, el a inchis gura tuturor celor care l-au criticat devenind golgheterul lui Poli Iasi . Sper sa faca din nou o figura frumoasa si sa o ajute pe Dinamo sa isi indeplineasca obiectivele propuse pentru sezonul viitor.

redbuldog
redbuldog  •  27 Mai 2012, 17:51

Nuu iar e un sezon ratat..nu se procedeaza asa! Nu aduci jucatori in carje,,aduci 2-3 dar sa fie titulari..Cristea NU_L poate inlocui acum pe Niculae..astea sunt prafuri a la badea&BHORCEA!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează