FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo şi Pandurii se ceartă pe Cardoso

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iulie 2010 00:00

Pandurii ar vrea să acopere toată datoria de 550.000 de euro prin transferul brazilianului, dar "cîinii" nu acceptă.

Dinamo şi Pandurii negociază de o săptămînă pentru Carlos Cardoso, fundaşul stînga al gorjenilor, dar nu reuşesc să se pună de acord asupra sumei de transfer. Afacerea trebuie să se concretizeze în urma datoriei pe care clubul din Tg. Jiu o are către "cîini": 550.000 de euro, ultima rată de la transferul lui Ilie Iordache.

Aici apare problema. Marin Condescu îl lasă pe Cardoso la Dinamo, dar vrea ca toată datoria să fie ştearsă, în timp ce roş-albii vor să cedeze maximum 250.000 de euro din sumă. Cum dead-line-ul plăţii către clubul din Ştefan cel Mare se apropie, "cîinii" joacă tare şi au transmis că pînă luni aşteaptă răspuns. "Ori ni-l dau pe Cardoso cum vrem noi, ori aşteptăm ca săptămîna viitoare să fie plătiţi cei 550.000 de euro!", a zis o sursă din cadrul clubului.

În weekend trebuie să ajungă un internaţional de tineret din Armenia, Andrikyan. O altă variantă este Bazzi de la FC Argeş.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
fotbalistu
fotbalistu  •  10 Iulie 2010, 21:41

la ce teapa ne-am luat cu vranikovici......................

sare
sare  •  10 Iulie 2010, 19:39

este bun jucator si Bazii de la Arges sa al lom si pe asta afi bine este de 2 ori peste Pulhac si Scarlatahe

sare
sare  •  10 Iulie 2010, 19:36

Panduri are de dat bani are dramtate Dinamo ce vor bani degebea daca au dactorie sa platasca ce vrea un un milon de euro pe Gardoso 700de mii de euro azuge atat merita sa dai ce joaca la enhipa asa abuna la panduri

Vezi toate comentariile (9)
Comentează