FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo şi Steaua se bat pe un fundaş de 20 de ani de la Ceahlăul: ” Va fi la fel de mare precum Chiricheş”

Andrei Marc visează să joace în grupele Champions League
Andrei Marc visează să joace în grupele Champions League

Articol de - Publicat miercuri, 28 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 27 august 2013 20:55

Fundaşul de 20 de ani al Ceahlăului e monitorizat şi de Dinamo, şi de Steaua. Cel tîrziu la iarnă cele două mari rivale vor face oferte oficiale de transfer.

Steaua caută un apărător în perspectiva despărţirii, iminente, de Vlad Chiricheş. Dinamo caută un fundaş în perspectiva plecării lui Dragoş Grigore, dar şi pentru a continua procesul de întinerire a lotului.

Reprezentanţii celor două cluburi şi-au găsit o ţintă comună: stoperul Ceahlăului, Andrei Marc, 20 de ani. Jucătorul este tot mai lăudat de oamenii din fotbalul românesc, nu doar de cei de la Piatra-Neamţ, iar acest lucru a trezit interesul celor doi granzi ai României.

"Îţi leg mîinile la spate!"
Cine-i tînărul care a intrat în atenţia steliştilor şi a dinamoviştilor? "Îi spun permanent să muncească mai mult şi să nu se mulţumească niciodată cu puţin", a comentat tatăl său, Ovidiu Marc, fost căpitan al Ceahlăului şi actual antrenor la Cetatea Tîrgu-Neamţ.

Fostul fotbalist joacă un rol important în cariera fiului. Şi-acum cei doi au şedinţe individuale de antrenament, pe lîngă programul oficial al puştiului.

"Andu nu bea, nu fumează, a avut parte de educaţie strictă. Ovidiu îi mai dă un sfat, două, iar acum încearcă să-l facă să ia cît mai puţine cartonaşe galbene. E un defect al tînărului, dar Ovidiu i-a zis, odată: «Îţi leg mîinile la spate să nu mai loveşti!»", au comentat nemţenii.

"Dacă Steaua tot caută un fundaş de mare perspectivă, ştiu eu unul la Ceahlăul, are 20 de ani. Va fi la fel de mare precum Chiricheş. Nu-i dau numele că o ia razna. Mi-a zis şi Reghe că-l monitorizează" ( Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

"Tatăl meu m-a influenţat, mi-am dorit să fiu mereu ca el, e idolul meu. L-am admirat mereu pe Hagi pentru ceea ce a făcut în cariera lui. Învăţ cîte ceva de la fiecare fotbalist pe care-l văd" (Andrei Marc, fundaş Ceahlăul)

2 goluri a înscris Marc în 26 de meciuri de Liga 1, în acest sezon avînd un gol în 6 partide

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Se pregăteşte pentru alţii
Ciprian Marica, 27 de ani, a revenit în "haită". Doar la antrenamentele de la munte, pentru a fi pregătit în vederea meciurilor "naţionalei" României cu Ungaria şi cu Turcia. Atacantul e liber de contract după despărţirea de Schalke, fiind în tratative cu mai multe formaţii din Italia, din Franţa, dar şi cu turcii de la Bursaspor din Turcia. Fotbalistul s-a şi cazat la acelaşi hotel cu roş-albii. Ia în calcul varianta de a se întoarce în Ştefan cel Mare doar spre finalul carierei.

Grig a urcat la munte
Dragoş Grigore, 26 de ani, încă este în programul roş-albilor, plecînd ieri cu cu dinamoviştii la munte, la Braşov. Stoperul aşteaptă să primească un semn din partea impresarilor şi a celor de la Hellas Verona, întrucît "cîinii" şi-au dat acordul pentru transferul ce va aduce aproape un milion de euro bucureştenilor.

Negoiţă l-a bătut pe Mulţescu!
După "setul" cîştigat de Dinamo în meciul cu U Cluj, scor 6-0, Gigi Mulţescu a fost provocat la o partidă de tenis de cîmp de către şeful său, Ionuţ Negoiţă. Partida a fost încinsă, pe zgură, iar gazonul i-a purtat noroc acţionarului, care s-a impus în faţa tehnicianului după 90 de minute intense. Revanşa, săptămîna viitoare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
gymd
gymd  •  11 Decembrie 2013, 21:06

Pinalty e dinamovist, deci il va directiona catre noi daca va fi din Romania

vasy86le
vasy86le  •  29 August 2013, 08:28
Postat de vasile_69 pe 28 August 2013, 19:21

Cand echipa adversa joaca un fotbal de calitate si face istorie pe banda rulanta in Europa o iei razna frate ! si debitezi la foc automat valize, blaturi, brichete etc. chiar daca stii ca echipa te preferata e VARZAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Daca valizele, brichetele, si blaturile nu ar fi reale, da, ai fi putut zice ca de nebun, delireaza, dar cand ai patronul in inchisoare, prins cu valiza plina de dolarei, care vroia sa-i dea mita, sau cand se vede de pe luna un blat cu viitorul, un caz bricheta din care steaua a castigat 3 puncte nemeritate, atunci ar trebui sa te uiti la tine, vezi daca nu tu si cei ca tine, nu au o problema la mansarda.

luciano86
luciano86  •  28 August 2013, 20:27

Dinamu nu mai e un Grand de ceva timp.... terminati cu tampenile...:))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează