FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO

Dinamo și U Cluj se pregătesc să invadeze casa lui CFR Cluj! Ca atunci când „câinii” au fost ultima oară pe locul 1 în campionat

Dinamo a căpătat curaj după victoriile cu Farul și cu Oțelul, iar suporterii sunt tot mai optimiști
Foto: Facebook Dinamo
Dinamo a căpătat curaj după victoriile cu Farul și cu Oțelul, iar suporterii sunt tot mai optimiști Foto: Facebook Dinamo

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 10:48 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 11:23

CFR Cluj - Dinamo se va juca într-o atmosferă de excepție. S-au vândut deja toate biletele din PCH, 900 la număr, vor mai fi peste 1.000 de susținători ai „câinilor” la meci, iar ultrașii lui U Cluj își vor susține „frații” din Ștefan cel Mare.

CFR Cluj - Dinamo se anunță unul dintre duelurile tari ale etapei #27, vineri seară, de la ora 20:00. Chiar și Adrian Mutu anunța un duel echilibrat, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, cu toate că "feroviarii" sunt în lupta pentru titlu, iar "câinii" ocupă penultimul loc în clasament

Adrian Mutu se bate pentru titlu în premieră ca antrenor : „Mă gândesc la «the big picture»”. Ce țel suprem și-a fixat
CFR CLUJ
Adrian Mutu se bate pentru titlu în premieră ca antrenor : „Mă gândesc la «the big picture»”. Ce țel suprem și-a fixat

2victorii consecutive a adunat Dinamo în ultimele două etape, în care a marcat 5 goluri și a primit doar unul, cu Farul și cu Oțelul

3victorii și un eșec a bifat Adrian Mutu ca antrenor la CFR Cluj, sosit în urmă cu o lună la conducerea ardelenilor

Invazia dinamovistă în Gruia: diseară, suporterii vin la hotel, apoi peste 2.000 de suporteri la meci, se reunesc „câinii” cu „șepcile roșii”

Suporterii dinamoviști sunt din nou optimiști vizavi de salvarea de la retrogradare. S-a creat o emulație deosebită după discursurile înflăcărate ale lui Zeljko Kopic, Gabriel Moura sau Dennis Politic, din ultima perioadă, iar fanii roș-albilor sunt și mai aproape de echipă. Pe care o vor vizita diseară și la hotelul unde se vor caza în orașul de pe malul Someșului.

Este sold-out în PCH în perspectiva meciului, 900 de bilete au avut bucureștenii. Dar și alte sectoare complementare zonei destinate galeriei au fost ocupate deja de fanii lui Dinamo. În plus, ultrașii de la U Cluj au anunțat public, pe rețelele de socializare, că vor fi alături de "frații" din Ștefan cel Mare.

2.500de fani ai lui Dinamo au fost prezenți în octombrie la Sibiu, la meciul cu Hermannstadt (0-4)

Rapid a fost cu două săptămâni înainte la Cluj, a fost spectacol

Se anunță peste 2.000 de fani ai "câinilor" la meci, de aceea și măsurile de securitate sunt sporite. În urmă cu două săptămâni, CFR a primit în Gruia vizita celor de la Rapid, iar giuleștenii au făcut show pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

Au fost peste 2.000 de susținători ai formației lui Cristiano Bergodi, la final s-a celebrat victoria, scor 1-0, gol Djokovic, vreme de un sfert de oră! Galeria Rapidului a făcut atunci spectacol în Gruia, pe întreaga durată a partidei. Galeria celor de la CFR Cluj a lansat artificii și a avut un moment pirotehnic chiar înaintea unicului gol al meciului, reușit de Damjan Djokovic, fostul jucător al ardelenilor.

13.100de spectatori au fost prezenți la meciul CFR - Rapid (0-1), cifra oficială

5.000 de „câini” la meciul CFR Cluj - Dinamo, din 2017, ultima oară când roș-albii au fost pe locul 1 în campionat!

Nu este prima oară când dinamoviștii au invadat Gruia. Dacă pe vremea conducerii lui Arpad Paszkany și Iuliu Mureșan, suporterii aveau parte de șicane multiple din partea șefilor de la CFR Cluj, cei mai mulți „câini” au fost în Gruia în mai 2017.

Pe vremea când Dinamo era antrenată de Cosmin Contra, iar director general era Adrian Mutu, actualul antrenor principal al clujenilor! A fost un play-off memorabil pentru roș-albi, Dinamo a învins cu 3-0 și a ajuns pe locul 1 în clasament după acea victorie.

Au fost 5.000 de suporteri ai „câinilor” la acel meci. În cele din urmă, Dinamo nu a rezistat pe prima poziție a clasamentului, a încheiat pe locul 3 în campionatul cucerit de Farul Constanța.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

EURO GSP » Zeljko Kopic, desemnat „Șampionul zilei”: „Este antrenorul cu cel mai realist discurs din Liga 1”

Citește și alte știri:

SPECIAL O divizie nebună, nebună, nebună! Liga 2 pornește azi la drum, dueluri imprevizibile, situații SF

EXCLUSIV Zeljko Kopic îi face portretul lui Edgar Ie: „Logic, are nevoie de asta” » Ce alți „ex-barcelonezi” au mai trecut pe la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Zeama.de.varza
Zeama.de.varza  •  22 Februarie 2024, 22:37

Cu siguranță vor fi 2.000 de dinamovisti și ardeleni care vor susține pe Dinamo București! Ce va fi vom vedea.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează