FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo şi Unirea s-au înţeles pentru Maftei » Lipseşte doar semnătura

Articol de - Publicat luni, 06 septembrie 2010 00:00

Răspunsul final al lui Maftei (29 de ani) e aşteptat pîimîine. Dinamo şi Urziceni s-au pus, în principiu, de acord.

Dinamo şi Unirea Urziceni s-au înţeles pentru pentru trecerea lui Maftei în Ştefan cel Mare. Acum mai e nevoie doar de acordul şi de semnătura fotbalistului, aspecte ce pot fi rezolvate miercuri, după ce fundaşul se va fi întors cu "naţionala" din Belarus.

Sîmbătă, Gazeta a scris că Maftei le-a spus apropiaţilor că se gîndeşte serios să accepte oferta "cîinilor", după eşecul tratativelor cu Kuban şi ezitările Rapidului.

În schimbul lui Maftei, roş-albii ar trebui să achite în jur de 100.000 de euro şi să-i cedeze la Urziceni pe Dolha, Homei şi Maksumici. Fostul căpitan al Rapidului, club la care a activat un deceniu, va avea un contract stagional de 144.000 de euro în Ştefan cel Mare. Va prelua, practic, salariul brazilianului Helder, plecat la Timişoara.

7 fundaşi centrali are acum în lot Andone: Moţi, Goian, Grigore, Garat, Scarlatache, Diabate şi Maksumici. Maftei poate juca şi fundaş dreapta, şi închizător

Golanski, refuzat
Fundaşul dreapta Pawel Golanski (28 de ani) le-a fost propus şefilor din Ştefan cel Mare, însă roş-albii nu au agreat varianta aducerii polonezului. Ex-stelistul e liber de contract, dar a cerut 15.000 de euro pe lună, plus o sumă importantă la semnarea acordului. "Cîinii" n-au uitat că Golanski a făcut gesturi obscene la ultimul derby Dinamo - Steaua (2-0), după ce-a fost eliminat în minutul 66.

2-2 la Gaziantep
În premieră de la revenirea în Ştefan cel Mare, Dănciulescu a marcat pentru Dinamo, chiar dacă a făcut-o într-un amical. Fotbalistul a înscris în minutul 58 al meciului cu Gaziantepspor, după ce o făcuse şi Marius Niculae (48), dar partida de sîmbătă s-a terminat la egalitate, 2-2. "Mai am pînă cînd voi fi pe deplin mulţumit de mine", a zis Danciu. Andone a început în Turcia cu G. Curcă - Rubio, Moţi, Garat, Diabate - Ad. Cristea, D. Kone, N'Doye, C. Munteanu - A. Cristea, M. Niculae. Au mai jucat Bălgrădean, Dănciulescu, Scarlatache, L. Goian şi Păun.

Ultima strigare la Cardoso
Dinamoviştii le-au lăsat timp pînă mîine celor de la Pandurii să ofere un răspuns final în litigiul dintre cele două cluburi. "Ori nu-l daţi pe Cardoso, ori ne plătiţi restanţa de 550.000 de euro. Altfel, vă reclamăm la LPF şi nu veţi fi programaţi etapa viitoare, la meciul cu Craiova", le-au transmis "cîinii".

- Roş-albii au revenit aseară din Turcia, după 7 ore petrecute pe ruta Gaziantep - Istanbul - Bucureşti, iar astăzi vor avea liber. De mîine pregătesc meciul de la Braşov, de duminică.
- Rubio ar trebui să semneze azi contractul ce-i va aduce un salariu lunar de 10.000 de euro. Dacă refuză, Borcea ar vrea să-i propună din nou lui Contra (34 de ani) să revină în Ştefan cel Mare.
- Ultima ofertă a "cîinilor" pentru Brandan: 100.000 de euro la semnătură şi 180.000 de euro pe an.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
mitsa88
mitsa88  •  06 Septembrie 2010, 10:48

trist.....:| si l`am mai luat si p bordeanu..cimitirul elefantiilor 8-|

likuta
likuta  •  06 Septembrie 2010, 10:48

asa domnu borcea fa si tu niste transferuru luatil pe maftei si unul dintre brandan sau cardoso si neam facut apararea rubio pe dreapta maftei si grigore in mijloc si brandan sau cardoso pe stanga si ma bucur ca lati dat pe dolha imi pare rau ca macsumic nu a convins

mozacu
mozacu  •  06 Septembrie 2010, 09:37

n-o sa vina maftei niciodata la dinamo...e ca si cum s-ar duce niculescu la rapid.credeti in asa ceva???

Vezi toate comentariile (8)
Comentează