FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVISTI.RO

Dinamo şi Unirea Urziceni împart acelaşi avion

Articol de - Publicat joi, 21 ianuarie 2010 00:00

EXCLUSIV / Rivale în campionat, Dinamo şi Unirea Urziceni vor împărţi joia viitoare acelaşi charter pentru a ajunge în Antalya! Şi din raţiuni economice s-a ajuns la aceasta prietenie, uitîndu-se faptul că în vara anului trecut ialomiţenii au provocat una din cele mai mari dezamăgiri din istoria fotbalului din Ştefan cel Mare, pierderea titlului.

Alături de cele două contracandidate la titlu din această ediţie va merge cu acelaşi avion şi Poli Iaşi. Fiecare dintre cele trei grupări a achitat cîte 15.000 de euro pentru deplasare.

"Ar fi fost mai costisitor pentru noi să luăm doar noi singuri un charter, iar dacă am fi mers cu cursă de linie am fi ieşit tot cam la aceeaşi bani, dacă nu cumva mai scump. Mai depindeam şi de programul de zbor al companiei respective", au declarat oficialii roş-albilor.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
 •  21 Ianuarie 2010, 20:19

avem o gramada de trofee, nu cred ca o echipa minuscula ca urziceniul sa ne fi provocat cea mai mare dezamagire...au mai fost si arbitrajele, si jucatorii expirati gen bostina si scarlatache motivele...urziceniul doar a profitat de situatie. sunt sigur ca jumate din populatia de microbisti din romania ar fi acuzat modul in care a fost luat titlul daca in loc de urziceni era dinamo, si viceversa...asa insa s-a facut dreptate...bravo, sunteti o mare dezamagire!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close